Ogledalo života

Tehnike samopomoći
Ogledalo života

Možda negde nismo dobro shvatili taj Zakon privlačenja o kojem govore mnogi svetski učitelji. Jutros stojim ispred ogledala i vidim sebe… ja i moj odraz.

Ako imate ogledalo stanite ispred njega. Neka ogledalo bude veće veličine da vidite celokupno telo i PROSTOR vaše jedne sobe. Ako nemate tako veliko ogledalo poslužite se bilo kojim koji imate.

Ogledalo života 1Dobro pogledajete svoje lice. Namrštite se… videćete da se vaša slika u ogledalu takođe namrštila. Nasmešite se i ogledalo će pokazati da ste nasmejani. Dobro, ovo ste znali… ali sad krenite da udarite rukom, videćete da iz ogledala kreće ruka da vas udari. To bi značilo da ako rešite da nekom naudite,  ogledalo će vam to uraditi isto. To jest, spoljašnjost će vam pokazati vas kroz druge ljude i životne okolnosti.

Idemo sad malo na to da probate da tražite ogledalu pare. Krenite, ispružite ruku i tražite novac. Šta se dešava? Videćete da će ogledalo to isto učiniti vama, od vas će tražiti novac! Da! Neće vam dati, nego potraživati.

Probajte sad da ogledalu DATE POKLON. Uzmite neki predmet i gledajte da to pružite ogledalu. Videćete da slika u ogledalu vama daje poklon.

Takođe, obratite pažnju, ono što vi smatrate levom stranom u ogledalu je suprotno, na desnoj strani.

Ako vidite da je vaš prostor, to jest soba u kojoj se nalazite u neredu, isto ćete videti u ogledalu.

Zato ono što vi vidite, što vam upada u oči, što primećujete u okruženju, to imate i u svom iskustvu.

Ako krenete prema ogledalu, slika u ogledalu se kreće prema vama, a ako se udaljavate i slika u ogledalu se udaljava.

Možda sada mislite – šta tu ima novo, tako je to sa ogledalom. Ipak, tako je i sa životnim ogledalom.

Zamislite da je ogledalo realnost. Projekcija vaših misli, namera i osećanja.

Pages: 1 2