ŽIVA PRIČA okreće novi list Zašto su promene OK?

ŽIVA PRIČA okreće novi list
Zašto su promene OK?

Često nemamo hrabrost da okrenemo novi list u životu, iako je onaj stari već odavno izbledeo i ne donosi nam zadovoljstvo kada ga pogledamo. Zašto se plašimo promena kada su one uvek i nova šansa? Nije lako odgovoriti na ovo pitanje, ali iskustva, priče drugih ljudi, mogu da nam pomognu da razrešimo sopstvene dileme i suoče nas sa strahovima od ulaska u nešto novo.

ŽIVA PRIČA može da bude baš takav vetar u leđa.

ŽIVA PRIČA ljudi koji su kroz promene prošli i imaju želju da svoje vizije podele sa drugima.

Na druženju u Teatru 78,  Ivana Kuzmanović, pisac i life coach i Marjan Marković, hipnoterapeut i NLP trener govorili su o svojim ličnim promenama i o tome koliko su im one donele nove mogućnosti i životni potencijal, ali i ponešto od onoga zbog čega ih se plašimo. Nijedna suštinska promena ne donosi samo leptiriće i radost, već i preispitivanje, mučenje i teskobu. Ali, kada se vinemo iznad toga, lepota iskustva kroz koja smo prošli pojavljuje se u svoj svojoj raskoši.

Kroz ŽIVU PRIČU vodile su nas Mirjana Stojadinović, trener ličnog razvoja i autor knjige „Neka je komšijina krava živa i zdrava“ i Jasmina Stefanović, jedan od osnivača portala Antistres vodič.

Velika podrška na događanju bile su i predstavnice Rekonektivnog isceljivanja.

Živa priča je okrenula novi list.

Tekst: Isidora Miletić
Foto: Marina Manga