Naslovna / Bonus za dušu / ŽIVA PRIČA okreće novi list
Zašto su promene OK?
ŽIVA PRIČA okreće novi list Zašto su promene OK?

ŽIVA PRIČA okreće novi list
Zašto su promene OK?

Često nemamo hrabrost da okrenemo novi list u životu, iako je onaj stari već odavno izbledeo i ne donosi nam zadovoljstvo kada ga pogledamo. Zašto se plašimo promena kada su one uvek i nova šansa? Nije lako odgovoriti na ovo pitanje, ali iskustva, priče drugih ljudi, mogu da nam pomognu da razrešimo sopstvene dileme i suoče nas sa strahovima od ulaska u nešto novo.

ŽIVA PRIČA može da bude baš takav vetar u leđa.

ŽIVA PRIČA ljudi koji su kroz promene prošli i imaju želju da svoje vizije podele sa drugima.

Na druženju u Teatru 78,  Ivana Kuzmanović, pisac i life coach i Marjan Marković, hipnoterapeut i NLP trener govorili su o svojim ličnim promenama i o tome koliko su im one donele nove mogućnosti i životni potencijal, ali i ponešto od onoga zbog čega ih se plašimo. Nijedna suštinska promena ne donosi samo leptiriće i radost, već i preispitivanje, mučenje i teskobu. Ali, kada se vinemo iznad toga, lepota iskustva kroz koja smo prošli pojavljuje se u svoj svojoj raskoši.

Kroz ŽIVU PRIČU vodile su nas Mirjana Stojadinović, trener ličnog razvoja i autor knjige „Neka je komšijina krava živa i zdrava“ i Jasmina Stefanović, jedan od osnivača portala Antistres vodič.

Velika podrška na događanju bile su i predstavnice Rekonektivnog isceljivanja.

Živa priča je okrenula novi list.

Tekst: Isidora Miletić
Foto: Marina Manga