Lujza Hej

Intenzivna dvodnevna radionica
VOLITE SEBE – IZLEČITE SVOJ ŽIVOT

Vreme: 9. – 11. februar 2018.
Mesto: Hotel Aleksandar, Vrnjačka Banja

Znamo da je Lujza Hej nedavno napustila ovozemaljsku ravan, ali nam je ostavila veoma vredan program koji su posetili mnogi ljudi širom planete. Srce njenog Heal Your Life programa je njena Intenzivna dvodnevna radionica VOLITE SEBE – IZLEČITE SVOJ ŽIVOT.

Mirjana HYLOvo je sjajna mogućnost da izađete iz svoje svakodnevice i krenete putem koji vas vodi do vas samih. Unutar vas su sva rešenja za izazove koje imate i svi odgovori. Imate priliku da istražite sebe i unapredite svoj život u oblasti zdravlja, samopoštovanja, samopouzdanja kao i da se ostvarite u kvalitetnim vezama i odnosima. Neko će možda želeti da unapredi sebe u oblasti karijere. Važno je reći DOSTA svemu što stoji na vašem putu samoostvarenja i okrenuti se ka Novim mogućnostima.

Ovo može biti vaša prilika!

Ovaj program vam nudi priliku da prepoznate načine koji vas vode ka ostvarenju svega što vam nedostaje.

Radionicu vodi licencirani HYL trener iz Beograda Mirjana Stojadinović. Mirjana je NLP master  i autor knjige “Neka je komšijina krava živa i zdrava” iz oblasti Primenjene psihologije. Mirjana je edukant na Geštalt psihoterapiji. Njena snaga je iskustvo koje govori glasnije nego bilo kakva teorija. Od teških iskustava kroz odrastanje, odbacivanja i povređivanja do samoisceljenja, samopoštovanja i ljubavi prema sebi prošla je, najblaže rečeno, čudesan i nesvakidašnji put koji svedoči mnogima da su čuda moguća. 

Njeno uverenje je da se čuda ne događaju, čuda se stvaraju!

Radionica traje dva puna dana sa pauzama prilagođenim polaznicima. Ovo je program namenjen onima koji su spremni i otvoreni da zaista rade na sebi. Bogata je vežbama i tehnikama koje su jednostavne, a u isto vreme duboke.

Radionica se organizuje u hotelu Aleksandar koji se nalazi u samom centru Vrnjačke Banje, u podnožju crkvenog brda, na samo 40 m od centralnog gradskog parka i glavne promenade. Okružen je prelepim parkom sa jedne i nizom starih vila, popularno nazvanih „Vrnjački Monmartr“ sa druge strane.

hotel

Hotel pripada kategoriji od 4 zvezdice.

Mirnoća i spokoj prožima svaki kutak hotela, pa odmor, oporavak i utočište  od  gradske vreve, možete  sigurno pronaći bilo da vreme provodite u sobi, restoranu ili  bašti hotela.

U Aleksandar SPA centru gosti se mogu opuštatati u hidromasažnom bazenu, jacuzziju, ruskoj, finskoj sauni, tepidarijumima i koristiti neke od masaža ili tretmana lica.

Program je namenjen za samo 12 novih polaznika!
Prijave i više informacija na mail mocjeuvama@gmail.com
i na sajtu www.mocjeuvama.rs

 Foto: Marina Manga, aleksandar.todorhoteli.rs, staticflickr