Seks

Seks nije rezervisan za „grešnice“
TRI U JEDAN

Skoro sam čula jednu izjavu koja me je dokusurila, a došla je od jednog muškarca. Nije bila meni upućena doduše, ali je do mojih ušiju stigla

Kaže on, nju poštuje, ne želi da je povredi i zato ne može da bude s njom. Idi, begaj! Pa ispade taj seks umotvorina ko „Gorski vijenac“. Čaša meda sa čašom poštovanja. Mada, ima čvrknutog sveta, nije šala.
Možeš li sa ženom koju poštuješ, voliš i do koje ti je stalo – da imaš NEVEROVATAN SEKS? Ono da odlepiš i posle tri dana, kad se setiš kako je bilo? Ili je taj izraz „neverovatan“, rezervisan za one stvari koje se zovu „kombinacija“. Mnogi muškarci tu podelu na svetice i grešnice prave upravo zato što ne žele da prihvate da je žena sve to – samo u jednom pakovanju. Dobra i pitoma da dovoljno jako voli tog čoveka, a veštica i đavo kada treba da mu pokaže koliko strasti u njoj ima. I sve je podjednako čini ženom. Ako je neka od nas dobra ljubavnica, ne znači da je na drugim životnim poljima manje uspešna. Uostalom, ima žena koje ljubavne veštine ne nauče ama baš nikad. Baš zato što ih neki blenta zatuca sa izrazom – da to POŠTENE žene ne rade. A onda taj isti, ode kod neke nepoštene i plati ono što ga blam da od svoje poštene traži. Otuda valjda predrasuda da se ne može sve naći kod jedne iste. Jer imamo podelu na one koje se poštuju i one sa kojima strast lomi krevet.

Kako me ovo poprilično mrdnulo iz mesta, morala sam da potražim i mišljenje jednog „a sreo je žena ne zna im se broj“. Objasni mi da te podele na svetice i grešnice prave muškarci koji u glavi nisu sigurni šta da rade sa zdravom ženom punom strasti. Pa im je lakše da teoretišu, nego da s njom probaju da budu. Jer šta će ako im se svidi, pa se zaljube. Ti što mnogo mozgaju, oni posao ne rade. Udari me čovek – pravo u glavu! Zanimljivo, ovog mog su sve koje su bile s njim volele, i sve bi opet i sada i posle x godina opet bile s njim. Pitam ja kako? Kaže lepo. Nije ostalo ništa ružno među nama. Ja sam se kaže, retko emotivno unosio. Ali zato umem da učinim da se žena kraj mene oseti POSEBNO. Muškarac koji se da u puno priče i krene da razdvaja na proste činioce, taj je već otišao s kursa. I samo smara tu ženu za džabe.

Stvari su proste, muškarac i žena se osete, budu zajedno. Ako im se dopadne to traje, ako jedan počne da se vrpolji, može to još neko vreme, ali to se oseti. Danas su muškarci puni priče, a niko ništa ne radi. Ne trude se ni oko žene u seksu. To svetica, grešnica, daj molim te, pa ko normalan se time bavi? Taj što ima te dileme je seksualno neosvešćen čovek. I to poštovanje, pa nek je poštuje ko mu brani, ali ako on o poštovanju razmišlja pre seksa, nema od toga ’leba. Seks radi na PRIRODNE instinkte. Neko te radi ili te ne radi. Ako je čovek lud, ne treba da unesrećuje žene oko sebe. Nek se bavi solo produkcijom, kad već ne ume u dvoje. A ne to svetice ili k…e, ma daj molim te. Znaš onu izreku – žena treba da bude – dama na ulici, domaćica u kuhinji i dooobra ljubavnica u krevetu! Sveto trojstvo. Koji muškarac za to nije kadar, nemoj u kolo da se vata.

Piše: Ivana Đorđević