Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Talenat je božji dar
LAV JE UMETNIK, DEVICA HUMANISTA, STRELAC VIZIONAR…
Talenat je božji dar LAV JE UMETNIK, DEVICA HUMANISTA, STRELAC VIZIONAR…

Talenat je božji dar
LAV JE UMETNIK, DEVICA HUMANISTA, STRELAC VIZIONAR…

Talenat se uglavnom definiše kao božji dar, sposobnost na kojoj smo kroz prethodne inkarnacije radili i u potpunosti je usavršili. Neko ima sjajne vokalne sposobnosti, neko drugi do puberteta nauči nekoliko stranih jezika, dok je neko rođen za umenost, psihologiju ili, pak, glumu

1_ovanOvan
Ovan vrvi od energije i zrači posebnom harizmom. Njegov talenat povezan je sa samopromocijom, vođstvom i liderstvom. Hrabar, energičan i dinamičan, on ostavlja utisak osobe koja može sve i izaziva divljenje samom svojom pojavom i atmosferom koju pravi oko sebe. Nadaren je za sport, a rođen je da pokrene stvari i inicira promene.

 

 

2_bikBik
Talenat Bika vezan je za za rad sa materijom i sticanje novca. S druge strane, on je romantični zanesenjak, često sjajan umetnik i ima sjajne vokalne sposobnosti. Uživanje svim čulima njegov je life motiv, ima dar za uređenje životnog prostora, kao i sjajne kulinarske sposobnosti.

 

 

3_blizanciBlizanci
Blizanci su izuzetno vešti sa rečima. Njihov talenat vezan je za pisanje i podučavanje. Izuzetno lako uče jezike, imaju vrlo vešte i spretne ruke, te su sjajne zanatlije. U ovom znaku rođeni su i vrhunski umetnici, naročito slikari i vajari. Blizanci imaju talenat za vožnju i izuzetno su dobri stratezi.