Talenat je božji dar LAV JE UMETNIK, DEVICA HUMANISTA, STRELAC VIZIONAR…

Talenat je božji dar
LAV JE UMETNIK, DEVICA HUMANISTA, STRELAC VIZIONAR…

10_jaracJarac
Jarac ima urođeno razumevanje vladajućih struktura i sistema, njihovih mehanizama, privlačenja ljudi, vladanja i dominiranja. On je sjajan u promociji, izgradnji reputacije i stvaranju imidža. U biti je maratonac, sve što radi, radi na duge staze, odličan je strateg i planer. Vreme uvek radi za njega i on je toga izuzetno svestan. Izuzetno je talentovan za nauku i politiku.

 

 

11_vodolijaVodolija
Vodolije imaju jedinstveni talenat za patentiranje novih stvari koje mogu pomoći ljudima na širem planu. Imaju urođen osećaj za rizik, dobre reflekse i sposobnost za brzo reagovanje, te se odlično snalaze u ekstremnim, kriznim i izazovnim situacijama. Vodolija je rođena da postavi nove trendove, stvori uzbuđenje i omogući promene. Ima izuzetno razvijen dar za tehniku i informatiku. Vodolije su najveći filantropi i među njima ima puno socijalnih radnika.

 

12_ribaRibe
Talenat Riba odnosi se prvenstveno na buđenje vere u ljudima i inspirisanje. Imaju razvijen dar za stvaranje atmosfere, za naslućivanje osećanja drugih ljudi, kao i za meditaciju, jogu, vizije. Odlično se snalaze u otkrivanju nepoznatih predela, na vodi, moru i neistraženim terenima. Rođeni kao nežni zanesenjaci, naglašenog talenta za umetnost, sjajni su slikari, pesnici, glumci ili muzičari. Brižni i saosećajni, Ribe su sjajni lekari, psiholozi, kao i analitičari snova.

Tekst: Vila Dobrila
Antistres misao