Talenat je božji dar LAV JE UMETNIK, DEVICA HUMANISTA, STRELAC VIZIONAR…

Talenat je božji dar
LAV JE UMETNIK, DEVICA HUMANISTA, STRELAC VIZIONAR…

7_vagaVaga
Vaga je talentovana za javne nastupe, javne govore i odnose sa ljudima. Ima jak uticaj na druge ljude, kao i težnju za ljubavlju i mirom, što je čini izvrsnim diplomatom. Nepristrasna i objektivna, veliki je borac za istinu i pravdu, što je često odvodi u oblasti medija i pravosuđa. Vaga je najveći esteta u Zodijaku, u svim vidovima umetnosti je sjajna, ali joj moda najviše prija i tu se prirodno pronalazi.

 

8_skorpijaŠkorpion
Škorpion ima talenat da izazove opasnost i jedinstven dar da spreči opasnost. On vlada kriznim situacijama i ima urođen instinkt kojim vešto izbegava svaku opasnost. Odlični su hirurzi, vojnici i ratni izveštači. Njihov talenat vezan je i za investiranje, kao i rad sa tuđim novcem. Intuitivni i pronicljivi, sjajni su istraživači koji lako i vešto pronalaze put do najdubljih i najskrivenijih istina. Prirodno su nadareni za sve ezoterične i okultne oblasti.

 

9_strelacStrelac
Strelac ima razvijenu sposobnost za opšte i teoretske koncepte. Talentovan je za izgradnju većih projekata, izvrstan je vizionar, i često služi kao inspiracija drugima. Odlično se snalazi u stranim zemljama i ima sjajno razumevanja prostora – crtači mapa najčešće su rođeni u ovom zodijačkom znaku. Strelac je sjajan i u podučavanju drugih, stvaranju novih koncepata i većih sistema i ima talenat za projektovanje i vizuelnu perecepciju.