reiki_karma_roda

Radionica pročišćenja
KARMA PORODIČNOG STABLA

13. oktobar, od 18 do 19.30 časova
Beograd, hotel Park, Njegoševa 2

Negativni problemi koji blokiraju zdrav tok života mogu biti takozvana prokletstva, individualni gresi, ali i greške koje su počinili pojedinci u našem porodičnom stablu. Svi ovi programi odzvanjaju u životima narednih generacija roda, tj. prenose se na nova pokolenja kao neodrađeni teški zadaci predaka

Na radionici Karma Roda uče se energetske tehnike koje imaju moć pročišćenja karme porodičnog stabla. Takođe, dobija se i inicijacija u energiju bezuslovne ljubavi s fokusom na isceljivanju i čišćenju Karme Roda.
Pored toga, sve naše lične greške, nerešeni zadaci, odricanja od ljubavi (možemo reći gresi počinjeni u ovom ili u prošlim životima) – sve se to odražava na nas i naše potomstvo, sada i ovde.
Posvećeni i osvešćeni samostalni rad nakon radionice (sa specijalnim molitvama, s E.B.Lj. i tehnikom Opraštanja) omogućava pročiščenje energetsko-informacionog polja osobe i polja njenog roda, a takođe i prekid karmičke veze s mnoštvom negativnih programa u porodičnom stablu. Naša odgovornost za greške prethodnih generacija u rodu, a u skladu sa Zakonom karme, sada konačno prestaje zauvek i ne prenosi se na naše potomstvo.
Osoba konačno može da započne svoj lični život, slobodna od uticaja odgovornosti za grehe predaka, u isto vreme oslobađajući od tog uticaja svoje potomstvo.
 
Udruženje Reiki Srbije svim posetiocima radionice Karma Roda poklanja Inicijaciju Plamen psihičke zaštite Arhanđela Mihajla.

Postoji tri tipa psihičkih ataka:
• Psihičko zlostavljanje ili napad – Tada osoba oseća da joj neko, direktno ili na daljinu, šalje snažnu energiju mržnje. Moguće je da taj neko izgovara prokletstva ili čak primenjuje, samostalno ili uz nečiju pomoć, neke vrste energetskih magijskih rituala. 
• Psiho-energetski vampirizam – To je slučaj kada osoba ima realan osećaj da neko izvlači energiju iz nje, oseća se ispijeno, iscrpljeno, malaksalo, bez psihičke i fizičke snage. Taj neko može zaista da se “hrani”, tj. puni energijom drugih ljudi. Neko to čini svesno, a neko sasvim nesvesno i u tom slučaju on nema nikakvu lošu nameru prema drugima, pa čak i ne sluti da zapravo napaja sebe energijama drugih. I jedni i drugi to čine u nedostatku lične energije, što naravno nije opravdanje a ni razlog da mi dobrovoljno postajemo njihove žrtve, zbog čega nam je neophodna posebna zaštita od takvih ljudi.
• Psihička zaraza – To je slučaj kada u kontaktu sa osobom napunjenom negativnom energijom osećate da s vremena na vreme postajete nalik toj osobi. Osećate agresiju, nezadovoljstvo, razdražljivost, odsustvo volje, pad raspoloženja, odsustvo radosti življenja i tome slično – kao da ste dobili virus, kao da ste se “zarazili” i poprimili negativnu energiju, a sa njom i karakteristike koje vam nisu svojstvene. 
Svi gorenavedeni tipovi psihičkih ataka, kao po pravilu, imaju posledice u vidu pada volje za životom, stanja poput depresije, povećane zabrinutosti, straha… Moguće su, takođe, bolesti, loša sreća, saobraćajne i druge nesreće, bezrazložni gubitak posla, finansijski problemi, poteškoće u inače skladnim međuljudskim odnosima itd.

Za sve informacije i za OBAVEZNO prijavljivanje. Molimo Vas kontaktirajte organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na broj telefona: 065/905-22-22 (pon-pet od 09 do 17 časova)