ZA BEOGRAD

U Novu godinu sa više osmeha, optimizma i pogleda u pravcu rešenja
POZNATI IZ EMISIJE “ZA BEOGRAD” KRENULI NA DOČEK 2016. GODINE

Mnogo javnih ličnosti krenulo je iz emisije “Za Beograd”, Aleksandre Simić direkno na doček. I mi smo bili deo ove lepe, praznične atmosfere u studiju

Kao prvi gost u studio emisije Za Beograd ušao je novinar i pisac Vanja Bulić čije se ime i rad vezuju za život u Beogradu. Vanja i Aleksandra Simić, koja je urednik i voditelj emisije Za Beograd, pričali su o očekivanjima pred najluđu noć koja nas sve pomalo opterećuju i na doček obično krećemo usplahireni da li će zaista biti tako lepo kako smo zamislili. Uskoro im se pridružio Siniša Ubović, glumac i trener životnih veština koji je u novoj godini poželeo da pre svega prihvatimo sebe i razumemo, opravdamo i da ćemo jedino tako uspeti da shvatimo druge i živimo u skladu i miru sa okolinom.

sl3
Raspoložene glumice Vesna Stanković i Snežana Jeremić Nešković sa Vanj​​om Bulićem

Dve gracije, dve dame, glumice Vesna Stanković i Snežana Jeremić Nešković, koje kroz predstavu „Cimet i vanila“ vraćaju beograđanima osmeh i optimizam, ovoga puta uz muško pojačanje Vanje Bulića, pevale su u studiju emisije Za Beograd i potrudile se da se svi gosti smeju i raduju novoj godini. Dr Feelgood je gledaocima i gostima dao par saveta kako, kroz zdrave obrasce ishrane i fizičke aktivnosti, pružiti sebi više ljubavi.
sl1
Aleksandra sa gostima: Vesna Stanković, Siniša Ubović, Snežana Jeremić Nešković, Aleksandra Popović, Dr Feelgood

Legenda srpske atletike Dane Korica skrenuo je pažnju koliko su sport i pobednički stav u životu povezani, i da u životu pobeđuju samo oni koji gledaju napred u pravcu rešenja, a ne „kukanja“, i oni koji jačaju sebe, svoj duh i telo. Brojnim gostima pridružile su se i novinarke i voditeljke Drina Pešić, Dragana Pačanin i jedna od urednica portala Antistres vodič, Željka Zebić koje su se osvrnule na svoje lične uspehe i poruke koje su naučile u 2015 godini. Fotografkinja Aleksandra Popović govorila je o uspomenama koje nam “život znače” a čuvamo ih kroz fotografije i zašto ponekad na ove dragocenosti zaboravljamo.
Nešto drugačije izgledalo je popodne 31. decembra koje je Beograđane uz pesmu, drugačiji stav i ugao gledanja na stvarnost oraspoložilo i povelo u novu 2016 godinu.
sl2
Željki Zebić Deda Mraz je šapnuo da će Antistres vodič 2016. biti najbolji domaći portal za bolji život

Aleksandra Simić, kao urednik i voditelj emisije Za Beograd gledaocima u narednim mesecima priprema nove sadržaje i još jedan novi autorski televizijski format na TV Naša.