Miris pozitivnog duha
Kako kreirati svoj uspeh?

Svi vi želite da budete uspešni, bogati, srećni… i mnogo toga još. Ali, pitanje je koliko ste spremni da na svemu tome i radite. Za svaki uspeh, potrebna je želja, zatim tu želju treba da pretvorite u cilj, kako biste znali kuda idete. Ako nemate cilj, vi zapravo samo tumarate. Potom, kada znate šta vam je cilj, zapišite ga –  crvenim slovima. Potom, potrebna je akcija, potrebni su koraci, malo po malo, ali potrebna je i istrajnost na tom putu, potrebna je snaga, volja, vera, upornost… da se ne odustaje. I kada vam se učini da je cilj dalek, nedostižan, samo da znate to je strah. Šta učiniti tada, možda se pitate? Odgurnite taj strah od sebe, on je tu da vas upozori da radite nešto novo, nepoznato… i možda je vreme da se ipak vratite odakle ste krenuli.

Ne! Baš tada treba napraviti još  jedan korak i to korak sa verom, jer on vodi bliže vašem cilju. Ali tada treba biti hrabar, treba biti motivisan, istrajan, zamišljati sebe na cilju… Ta slika  treba da vam treperi pred očima, ta slika može da vas ohrabri i da vam snagu da svom snu još brže  krenete u susret.

To znači da su koraci, samo koraci, pa i najmanji – DOBRI.Kako kreirati svoj uspeh? 1

Čovek je poput bicikla – dok okreće pedale, održava i ravnotežu idući ka cilju, jer nikako se ravnoteža na njemu ne može postići mirno sedeći. Neka vam je to na pameti… I krenite, ponekad malo usporite, odmorite se, malo levo, malo desno, ali unazad nikako.

Pages: 1 2 3 4