Kolumna ANTITABLOIDNO Kad Lala EROTSKI zasosi

Kolumna ANTITABLOIDNO
Kad Lala EROTSKI zasosi

Pitali Lalu čime se više raduje, Božiću ili seksu. On odgovori da se pre raduje svom verskom prazniku, jer Božić ćešće stiže nego sex.

Vojvođani su predmet mnogih viceva. Dok je Lala šonja i impotenko, Sosa je „radodajka“, a o kultu „vatrenih“ Mađarica da i ne govorimo. Znači, slanina, čvarčići i salčići još nisu uništili ravničarski libido.

U istoriji erotskih bizarnosti naše regije upamćeno je i da je jedan čovek izvršio samoubistvo tako što se igrao „Desankom Šakić“, uz neki soft socijalistički erotički časopis i da ga je u takvoj pozi sladostrašća voz pregazio. Sve se to desilo na pruzi nadomak potentnog „Žeželjevog mosta“ koga su nam dušmani razorili a mi nikako da ga dignemo. Ovu „suicidnu onaniju“ Bogdan Tirnanić je opisao kao „najslađu moguću smrt“. Perverzno, bizarno, ali istinito. Pratioci xxx sajtova Redtube, xXamster, kažu da se i novosadska scena tu aktivirila i da je sve više vrućih snimaka iz našeg grada na sajtovima za odrasle. Ponuda je različita ali izgleda da u Ujvideku nije tako dosadno kako se nekima čini.

Oklen (odakle) bela kuga i toliki parovi za vantelesnu oplodnju… očigledno je da imamo neke dve Vojvodine – jednu virtuelni i jednu stvarnu. U ovoj sredini pored borbe za veći natalitet ima mnogo abortusa i polnih bolesti, tako da „pedikulis pubis“ nije samo pošalica pripovedača i kantautora. To dokazuje moju staru tezu da je „balkanske mačo muškarce“ još uvek sram i blam da gumenu imperijalističku, nato gumicu, kupe u kiosku ili na Najlonu kod nedipilirane, brkate prodavačice. Džabe ukusi čokolade, vanile, jagode i limuna, naši mužjaci ne vole to da navlače na svoj ponos, već se radije bore sa brojnim kožnim i venerečnim bolestima. A i pojedine dame posećuju ginekologa samo kad ih nešto zasvrbi ili kad se prevare u brojanju u kalendaru „plodnih i neplodnih“ dana jer mnogima matematika nije išla još od školskih dana. Kao ni elementarno seksualno obrazovanje. Elem, kako izgleda to obrazovanje u našim školama, to je kao da Vilimi i Kremenku objašnjavate ko je Pamela Anderson ili kad bi Lepi Lukić pokušali da objasnite zašto Soraja i Stanija pevaju.

Najčešći psihološki model po kome funcioniše lokalna Frau Gabrijela, tetkeraj trač čaršija, prikazan je u filmovima „Ko to tamo peva“, „Maratonci trče počasni krug“, u repliici „I tata bi sine“, u uzvikivanju imena Kristine, za sve koji maštaju o sreći.
Većina ćuti, ogovara i posmatra a činjenica je da od dosadnog drmusanja kukova i preznojavanja većina najviše voli verbalno da ogovara i da bude u toku.

Po statistici, seks ne stanuje ovde. Tu se odmah ograđujem kada su u pitanju mlađe generacije. Navodno mladići iz devedesetih godina nasrću na gospođe koje pamte druga Tita i socijalizam. Ali nekadašnje drugarice, šokirane pojavom navalentnih mladića koji im šalju svašta u Inbox, kažu da vlada virtuelni hoteraj. Samo se flertuje, a od akcije i viđanja ni traga ni glasa. Što bi rekao junak filma „Veliki transport“ – ovde se samo verbalno preti. Kao što je pretio Bata Živojinović Štefici Cvek – da se mnogo slabo „mandali“. Nije to kao u u filmu „Veliki transport“.

Sociolozi kažu da je isticanje seksualnih manijaka samo u funkciji tiraža i toga da novine jednostavno moraju da budu sve perverznije i otkačenije da bi se uopšte prodale. Konkurencija je ogromna, platežna moć mala a narod se svega već nagledao. Tako da će biti da je jedina uspela revolucija ovde – seksualna revolucija, koja je počela 1968. godine, kad su vikali Jagodinki Simonović „mesi, mesi“, a finiširali u „Velikom bratu“ – Marijana i Nemeš drmusali ispod „jorgan planine“ i sad su se venčali kao i u svakom filmu. Kada je čedna Radojka sa „Košave sa Dunava“ prešla na modernije pesme i tehnologije, to je bio kraj seksualne revolucije. Priznajem romantičar sam, više volim Radu sa kikicama i čednim imidžom ali njena publika voli upravo to što je ona pružila jer su joj nastupi puni.

Devojke nikada nisu bile toliko razgolićene, kao pevačice sa silikonima i dekolteima, a sve manje ima pravog seksa. Sve je to simulacija života i električnog virtuelnog orgazma.

I za kraj…
Nisam vešt u pričanju viceva. Ali znam jedan dobar.
Ušao Lala u apoteku i traži kondom crne bojei zabezeknutom apotekaru objašnjava: „Umro komšija Panta… idem Persi da izjavim saučešće“.