Ljubavni horoskop za 2018. godinu Parovi koji se savršeno uklapaju ove godine

Ljubavni horoskop za 2018. godinu
Parovi koji se savršeno uklapaju ove godine

Devica i Bik
Ovi dve horoskopska znaka dele iskrenost i jednak nivo lojalnosti. Strast im omogućava da se još bolje razumeju i da budu jedno drugom podrška kada je potrebno. Šta bi moglo biti lepše?

Vaga i Blizanci
Odnos između Vage i Blizanaca održava se jakom intelektualnom vezom. Inteligencija je veoma interesantna i seksi stvar za ova dva vazdušna znaka, koja mogu pružiti razumevanje i zahvalnost jedno drugom. Par poput ovog uživa u miru u svom odnosu, pružajući prijateljstvo, znanje i potpunu simpatiju.

Škorpija i Rak
Ponekad dve osobe sa jakim karakterima komplikuju vezu. Izuzetak od ovog pravila je par Raka i Škorpije. Ova dva znaka žive intenzivno i međusobno hrane svoju strast, što im omogućava da dobro funkcionišu kao par.

Strelac i Ovan
Strijelac i Ovan su vatreni, što znači da imaju ludu količinu energije. Ovi znakovi poštuju partnera i, pored činjenice da su isti, spremni su da sve zajedno rade.

Jarac i Bik
Ova dva znaka imaju najjaču hemiju, jaču od bilo kojeg drugog znaka zodijaka. Oni mogu ostati zajedno zauvek. Iako su ponekad u iskušenju, oni uživaju u jednom partneru. Razlog zbog koga je njihova veza toliko čvrsta? Iskrenost, poštovanje i uzajamna ljubav.

Ovan i Blizanci
Ovan i Blizanci su znakovi koji dele neverovatnu psihološku vezu. Oni primaju i daju sve što je važno. Stalno napreduju u životu jer funkcionišu bolje zajedno nego odvojeno.

Ribe i Škorpija
Ova dva znaka mogu „ući jedno drugom u um“ kako bi shvatili o čemu razmišljaju. Veoma su intuitivni. Osećaju “žeđ” za razumevanjem tela i duše svog partnera.

Priredila: Marina Manga
Foto: Maxpixel

Pročitajte i ovo:

Antistres horoskop za 2018. godinu Kako pokrenuti pozitivne promene

Antistres misao