Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Antistres horoskop za 2018. godinu
Kako pokrenuti pozitivne promene
Antistres horoskop za 2018. godinu Kako pokrenuti pozitivne promene

Antistres horoskop za 2018. godinu
Kako pokrenuti pozitivne promene

Da li je moguće da smo zaboravili kako izgleda živeti u lepim vremenima koja nisu u senci pesimizma? Buđenjeeeee!!! Ovogodišnja astrološka predviđanja ukazuju na optimističnu budućnost. Postoji mnogo, mnogo znakova koje očekuje prosperitetna godina.
Dakle, glavna reč o kojoj treba razmišljati je strpljenje.

ovanPOZITIVNI OVAN

Postoji mogućnost da ćete steći nove prijatelje sa kojima ćete se savršeno povezati, koji će vas podstaći na korisne izazove ka ličnom rastu. Možda ćete promeniti i mišljenje u vezi partnerskih veza i načina na koji ste do sada funkcionisali.
Nastavite da obnavljate svoje ciljeve, ideale i vizije… Nema stagnacije, budite spremni za putovanja, avanture ili istraživanja koja priželjkujete.
Planete će vas podsticati da koristite svoja uverenja da biste inspirisali i motivisali ne samo sebe, već i svoje okruženje.
Važno je da ostanete u potpunosti svesni uticaja i uloge koju prijatelji igraju u vašem životu. Područje koje će u 2018. konstantno zahtevati vašu pažnju je područje komunikacija.

bikPOZITIVNI BIK

Ljubav prema promenama, hm… ovo baš i ne liči na vas. Ipak, pozitivne promene su važne, posebno one vezane za nove mogućnosti i nove načine za poboljšanje vašeg osećaja samopoštovanja.
Neobične mogućnosti pojaviće se zumirajući najneobičnije ideje. Budite fleksibilni – otvoreni i opojni. Postoji verovatnoća da se nađete u najsjajnijem centru pažnje u nekom trenutku u godini… i ako vas to pogodiiskoristite momenat. Snovi i fantazije mogu lako postati stvarnost.

Povremeno povlačenje u samoću ili meditacija je od ključnog značaja za razumevanje suptilnih poruka vaših planeta i prodiranje kroz duboku maglu. Odgovori su u vama, orijentisani ka vašem unutrašnjem biću a kroz intuiciju se mešaju sa delom samosvesti. Istinu i mudrost možete spoznati kroz svoj unutrašnji glas.
Očekuju vas značajne promene, mogućnosti, poslovne ponude i novi ciljevi. Ako dođe do kratkoročnog smanjenja finansijske sigurnosti, čak će i to na vas uticati pozitivno.
Primenite strpljenje i unutrašnju kontrolu…

blizanciPOZITIVNI BLIZANCI

Vaše planete nastavljaju da bacaju munje ka budućnosti, menjajući vam povremeno ideale i tok putovanja kroz život. Prosvetiteljstvo i kosmička mudrost su mali pokloni nepredvidive sile. Krenite ka onome što želite da naučite. Nađite neobične načine apsorbovanja novih veština kroz istraživanje.
Očekujte da na svoj put idete napred sa ljubavlju i romansom, uz povremene promene koje se svakako dešavaju.
Dodir čarobnosti, nešto intrigantno i misteriozno kreće se zajedno sa vama. Ovo je period povećane duhovnosti u kojem su dostupna nova shvatanja i uverenja.