Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Antistres horoskop za 2018. godinu
Kako pokrenuti pozitivne promene
Antistres horoskop za 2018. godinu Kako pokrenuti pozitivne promene

Antistres horoskop za 2018. godinu
Kako pokrenuti pozitivne promene

rakPOZITIVNI RAK

I dalje su vaše istine, strasti i želje, kao i veze sa drugima te koje imaju značajan uticaj na vaš život kroz promene i kretanje.
Ponekad ne možete osetiti dovoljno istine… čak i kada su te istine unutrašnje i drže ključeve svojih strasti… nikada ih ne možete dovoljno istražiti. Romantične veze verovatno će biti uvučene u ove trenutke univerzalnog osvetljenja tokom 2018. godine.

Sa munjama strasti dolaze i eterični i magloviti momenti tokom ove godine. Vaše istine još jednom su u centru pažnje i gde god da se Neptun kreće kroz vaš lični grafikon, uvek postoji ona tačka gde su najtraženiji jasnost i samopouzdanje. Time radite i na ličnoj sposobnosti da živite u ljubavi, miru, radosti i spokoju. Provedite vreme tragajući za svojom jedinstvenim brendom duhovnosti, spoznajte zašto negujete i žudite za svojim snovima… i tražite jasnoću u sebi pre nego što je potražite u spoljnom svetu.
Slušajte pažljivo svoju intuiciju… a potom idite u svet sa onoliko integriteta i discipline koliko god možete.

lavPOZITIVNI LAV

Nova ljubav… iznenađujuća ljubav… sveobuhvatna ljubav – jer sve je moguće. Zaboravite na pokušaje da pogodite šta univerzum donosi u sledećem trenutku kada je u pitanju romantika, strast… Zaboravite na ta divna divlja istraživanja… samo verujte da je sve dizajnirano da vam donese ono što vam je zaista potrebno.
Prema horoskopu za 2018. predviđa se preispitivanje dosadašnjih uverenja i javljanje snova koji, ili nestaju u dimu ako nisu zasnovani na „pravoj“ želji, ili se pretvaraju u stvarnost – božansku stvarnost.
Prijateljstva, romantične veze i sve te zajedničke stvari o snovima spadaju u kategoriju mogućnosti koje ćete usvajati u budućnosti. Postoji samo jedno mesto za odgovore na vaša pitanja… i to mesto je u vama samima.

devicaPOZITIVNA DEVICA

Rutine su i dalje u zoni promene, iako je naglasak sada na vrednostima… povremeno čak i u ljubavi i romantici. Neočekivane nagrade i isplate za napore učinjene daleko u prošlosti mogu biti jedno od čudesnih iznenađenja koja vam stoje na raspolaganju tokom ove godine.

Šanse ćete „sretati“ tokom radnih dana… konekcije vezane za rad i skoro svaki trenutak tog svakodnevnog života može vam doneti bogate mogućnosti za promene i razvoj.
Karijera… posao… posao… Vreme je da napravite svoj dnevni red… i da ga ispoštujete.