Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Antistres horoskop za 2018. godinu
Kako pokrenuti pozitivne promene
Antistres horoskop za 2018. godinu Kako pokrenuti pozitivne promene

Antistres horoskop za 2018. godinu
Kako pokrenuti pozitivne promene

jaracPOZITIVNI JARAC

Finansije koje ste stvorili svojim radom nastavljaju da rastu. Postoje šanse za doslovne novčane nagrade ili bonuse tokom ovogodišnjih kosmičkih krugova iznenađenja, ali kao i uvek… tačni ishodi nikada se ne mogu očekivati sa preciznošću. Potrudite se da budete fleksibilni i otvoreni.
Svet napreduje zato što se usuđujemo da sanjamo i zato što smo spremni da verujemo da su naši snovi mogući.
Male promene u karijeri mogu predstavljati mnogo veće mogućnosti nego što bi moglo biti očigledno. Zato preuzmite dodatni zadatak ili projekat. Ali izbegavajte uzimati sve što vam se nudi a ne služi za stvarnu svrhu, osim što izgleda kao da ste zauzeti.

vodolijaPOZITIVNA VODOLIJA

Ove godine počinjete da otkrivate talente na koje niste obraćali pažnju. Ipak, pokušajte da se ne pojavljujete iznenada u sasvim novom izdanju… ili da odjednom intenzivno iskazujete nove želje, dok okolinu ne upozorite na to. Možda ćete iznenada zavoleti novu boju, novi izgled, nove ljude… Uživajte u ovoj šansi da se oslobodite svega što je postalo rutina i usvojite neke nove stavove i ideale.
Vaša sposobnost kreativnog razmišljanja je područje koje vodi ka budućnosti. Važna znanja iz prošlosti nastavljaju da vam pomažu kod trenutne ambicije i budućih ciljeva. Ipak, budite spremni da preuzmete i nove veštine i naučite nešto novo ako će to pomoći da olakšate put do cilja i ostvarite snove.

ribePOZITIVNE RIBE

Još uvek su unutrašnja svest i lične tajne one koje donose najviše iznenađujućih promena u vaš svet. Osluškujte i učite. Iako prošlost, kroz stvari koje ste naučili u toku svog života, odražava vašu karijeru, novine vam mogu dodatno pomoći da pokrenete promene i napredujete u 2018. Novi ljudi i novi aranžmani, možda nova kuća ili renoviranje postojeće. Zapamtite da ste sami kreator svog života

Priredila: Marina Manga
Foto: Pixabay