Naslovna / Bonus za dušu / Siniša Ubović o afirmacijama
Ne možete ležati, izgovarati afirmacije i očekivati promene
Siniša Ubović o afirmacijama Ne možete ležati, izgovarati afirmacije i očekivati promene

Siniša Ubović o afirmacijama
Ne možete ležati, izgovarati afirmacije i očekivati promene

Ne možete sedeti kod kuće, ležati, izgovarati afirmacije a ne raditi ništa. Afirmacije su tu da nas podstaknu da budemo produktivniji. Takođe i da razumemo jedni druge. Tako, kada odete u društvo koje vam se ne dopada, ne pristajte na teme koje vas iscrpljuju. Predstavite svoje teme! Zadržite svoju dobru energiju, poručuje Siniša Ubović, motivacioni trener i pisac.

I još…

Krenimo da ostvarujemo svoje ciljeve koje smo „zacrtali“. Okrenite se ka osobi kraj vas, nasmejte joj se! Osećate li da je sve sada nekako postalo drugačije? Podarite osmeh i drugim ljudima koje srećete, razumite ih. Svi „nastupamo“ i „polazimo“ iz svog bola. Razumimo jedni druge“, rekao je između ostalog Siniša na susretu sa čitaocima, događaj koji je u formi intervjua vodila novinarka i voditeljka Aleksandra Simić postavljajući pitanja vezana i za našu motivaciju i kako je što duže zadržati nakon prazničnih dana.

sinisa i alex

Svi nosimo različite bolove u sebi, različite rane kroz život, a knjiga „Jači od bola“ je svakako dobar način da otkrijemo odakle dolaze te boli i zacelimo naše rane. Praznični dani su iza nas ali zadržimo ovu energiju, istakao je popularni motivacioni trener i autor nekoliko bestselera.

Foto: promo