Marie Diamond Otkrijte tajnu uspeha

Marie Diamond
Otkrijte tajnu uspeha

Njoj veruju Spilberg, Stonsi, Bob Proktor, oni znaju koja je njihova tajna za postizanje uspeha, a uskoro ćemo moći i mi da saznamo koja je naša.

Neverovatna završnica ove godine u Beogradu – prvi put nam dolazi žena koju zovu „tajnom tajne“, Mari Dajmond (Marie Diamond). I znate šta: baš ovde će otkriti najvažniju tajnu uspeha za svakog od nas.

Naš grad je počastvovan što će 15. decembra gospođa Dajmond održati radionicu „Tajna uspeha“. I što je za ovo predavanje Beograd jedini u regionu koji će je ugostiti.

Ceo događaj organizuje Milica Stojiljković, autorka programa ličnog razvoja „Lepo mi je“, ali i saradnica portala „Antistres vodič“. Nas naravno mnogo toga interesuje o Mari Dajmond, koja je jedan od vodećih međunarodnih lidera transformacija, ali i pisac, motivacioni govornik, Feng Shui stručnjak.

Predavanje Marie Diamond u Las Vegasu

Predavanje Marie Diamond u Las Vegasu

Njena životna priča je neverovatna. Kada je imala 15 godina doživela je tešku saobraćajnu nesreću, bila u komi, lekari se grčevito borili za njen život. Dok je ta borba trajala, Mari je u tom stanju imala viziju o svom današnjem globalnom uspehu. Nije znala kojim će putem stići do njega, život je jednostavno vodio ka tome.

Ceo njen oporavak mnogi su smatrali čudom. Kao i sve što se kasnije dešavalo. Odrasla je u Belgliji, gde u to vreme skoro niko nije govorio o Feng Shui-u. A opet, stigla je do njega. Kako?

„Moj učitelj meditacije još davno mi je objasnio da prostor u kome boravim ima uticaja na moj uspeh i sreću. Vremenom sam otvorila savetovalište, jer sam želela da pokažem ljudima da i sami mogu primeniti te principe na sebi, i da to nije samo nešto dato uspešnima i slavnima. Jednog jutra sam se probudila sa vizijom da je neophodno da se preselim u Ameriku kako bih svoju ideju širila dalje.“

Tako je i bilo. Već poznata po uspešnosti, postala je i jedan od aktera filma a potom i knjige „Tajna“. Mari se seća:

„Kada je film nastao, Ronda Birn, autorka ideje o „Tajni“ me pozvala i rekla da je napravila projekat o Zakonu privlačenja, ali da sada, na njoj, taj isti zakon ne radi. Otišla sam kod nje i shvatila da Rondi njen dom nije bio simbol vizije koju je imala. Promenili smo položaj određenih stvari i predmeta, i nakon toga su film, a zatim i knjiga, doživeli planetarni uspeh.“