Marie Diamond Otkrijte tajnu uspeha

Marie Diamond
Otkrijte tajnu uspeha

Pitamo Mari koju tajnu u ostvarivanju ciljeva, nekako svi ne koristimo, ne znamo uglavnom kako:

Važno je da se fokusiramo, da kreiramo svoju viziju i posvetimo se njenom ostvarenju. Zbog toga moj sistem podrazumeva individualni pristup, gde nije dovoljno samo postaviti ciljeve već napraviti tzv. „plakat vizije“ i kreirati ga prema svom energetskom broju koji se određuje datumom rođenja.

Svaka osoba ima lični energetski broj na osnovu koga se određuju pravci njenog uspeha, dobrog zdravlja, odnosa i mudrosti. Svaki pravac ima svoje afirmacije, ključne reči, boje i predmete koje bi u tim pravcima trebalo postaviti u prostoru u kome živimo i radimo. Naravno, svako je individua za sebe, i od toga na čemu mu je zaista pažnja, zavisi i koliko će svoje vizije sprovesti u delo.“

Marie Diamond 1Mari uvek naglašava 3 presudna aspekta u ostvarenju svih ciljeva:

„Prema tradiciji drevnih Feng Shui majstora, Zakon privlačenja se zasniva na 3 aspekta. Prvi je tzv. nebeska sreća – ona koju kreira naša sudbina ili karma. Drugi je ljudska sreća – zavisi od našeg ponašanja, uma. I treći je zemaljska sreća – na koju utiče prostor u kome živimo, radimo, boravimo“, objašnjava nam.

Pored predavanja i individualnim radom, deo svojih znanja i tehnika deli i putem novih tehnologija. Nas je privukla njena aplikacija na Google play. Čemu i kome služi?

„Aplikacija je sjajna stvar, možete ukucati svoj datum rođenja, i dobiti svoj personalni kompas koji vam određuje četiri najbolja pravca u prostoriji. Možete svakog dana slušati besplatno meditaciju, dobijati moje poruke na temu transformacije, a svakih 5 dana i Feng Shui kurs, koji će vam pomoći u građenju boljih odnosa, zdravlja i jačanja poslovnog plana.“, kaže Mari.

Mnoga zvučna imena su joj zahvalna na pomoći, između ostalih i Stiven Spilberg, Roling Stonsi, Pola Abdul, Den Akrojd, pisci Ronda Birn, Džek Kenfild, Bob Proktor, i druge zvezde američkog filma, muzike i biznisa. Nakon rada sa njom, počeli su primetno još više da napreduju u karijeri i biznisu.

Oni su svoje želje ispunili, a i mi ćemo jednu, eto već 15. decembra. Pitamo čemu će nas tokom jednodnevne radionice „Tajna uspeha“ naučiti?

„Kraj jedne i početak druge godine je idealno vreme da kreiramo „plakat vizije“, odnosno postavimo ciljeve, ne uopšteno, već prema sebi i svom energetskom broju. Zadovoljstvo mi je što ću publici u Beogradu pokazati kako to mogu učiniti na jednostavan način i zaista ostvariti uspeh na svim životnim poljima u 2019. godini, bilo da žele da poprave svoje odnose, izgrade dobru partnersku vezu, imaju više novca ili uspeha u poslu, napreduju u svom znaju i obrazovanju ili imaju dobro zdravlje“, završava Mari Dajmond.

A vi, ako želite da i vas usmeri ka uspehu u oblastima u kojima vam ne ide ostvarenje bilo kojih ciljeva, dobrodošli ste. Više informacija o događaju i načinu prijave pogledajte na sajtu www.lepomije.rs.

Tekst: Željka Zebić
Foto: privatna arhiva
Antistres misao