Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Majski Dan zdravih navika
Svi na vagu
Majski Dan zdravih navika Svi na vagu

Majski Dan zdravih navika
Svi na vagu

Milka-RaičevićVreme: 15. maj, od 10 do 20 časova
Mesto: Trg ispred Gradske opštine Zvezdara i Ustanove kulture „Vuk Stefanović Karadžić”, Bulevar kralja Aleksandra 77 u Beogradu

Sedma po redu manifestacija Dan zdravih navika – SVI NA VAGU održaće se prvi put na otvorenom, 15. maja, od 10 do 20 časova, na trgu ispred Gradske opštine Zvezdara i Ustanove kulture „Vuk Stefanović Karadžić”, Bulevar kralja Aleksandra 77 u Beogradu.

Manifestaciju će otvoriti Milka Raičević, nutricionista i osnivač Udruženja „Svi na vagu”, a u ime domaćina prisutne će pozdraviti predsednik Opštine Zvezdara Miloš Ignjatović i direktor Ustanove kulture „Vuk Stefanović Karadžić“ Svetislav Bule Goncić.

Edit Makedonska, prva violina koncert-majstor orkestra opere Narodnog pozorišta u Beogradu, muzičkom numerom najaviće kulturno – umetnički i sportski program, koji će se odvijati tokom celog dana.

cofPosetioce očekuju besplatna merenja na specijalnim vagama na kojima mogu da se dobiju podaci o BMI (Body mas indeks), masnoćama u krvi i drugim parametrima važnim za zdravlje, besplatna kontrola šećera u krvi, besplatno određivanje vitaminsko-mineralnog statusa… Nakon merenja, svaki posetilac koji to želi imaće i kraću konsultaciju sa nutricionistima.

Biće prilike da se posetioci upoznaju i sa zdravim proizvodima, zdravom hranom, zdravim stilovima života – sa svim onim što im može pomoći da promene loše navike i krenu putevima zdravlja.

Tokom kulturno-umetničkog i sportskog programa predstavljaće se naizmenično sportski, plesni i drugi klubovi i škole sa svojim aktivnostima: Školica malih balerina Drine Pešić, školski tim ritmičke gimnastike, Aikido klub „Samuraj”, Tai či klub „Hua Kang – Đerđi Samardžija“, Salsa klub „Fiesta”…