lični razvoj

Otvoreno predavanje
Važnost i svrha ličnog razvoja

Vreme: 19. jun 2018. u 18 časova
Mesto: Hotel Royal Inn, Kralja Petra 56, Beograd

Kao rezultat sve većeg interesovanja za program škole Centra za integrativni razvoj iz Beograda, od jeseni će on biti dostupan većem broju zainteresovanih za integrativni telesni lični razvoj i terapijski rad. Zbog toga će se u utorak, 19. juna u 18 časova održati otvoreno predavanje na temu „Važnost i svrha ličnog razvoja“ i prezentacija Škole za integrativni lični razvoj i terapijski rad, koje će voditi  Kruno Šunjić, integrativni terapeut. Više možete pročitati OVDE.

Škola za integrativni lični razvoj i terapijski rad je četverogodišnji program edukacije iz područja integrativne telesno orijentisane psihoterapije i duhovnosti. Polaznici škole susreću se sa celovitim pregledom savremenih integrativnih telesno orijentiranih psihoterapijskih pravaca iz teorijske i praktične, to jest iskustvene perspektive.

U svome radu škola je za razliku od formalnog obrazovnog sistema dominantno orijentisana na tehnike učenja koje se temelje na sopstvenom iskustvu. Takvom tehnikom učenja škola pristupa svakom pojedinom polazniku individualno, to jest naglasak edukacije stavljen je na individualnu i ličnu primenu stečenih znanja. To ujedno znači i da su tehnike učenja uz mentalno, orijentisane i na emocionalno i telesno učenje.

Škola pruža upoznavanje vlastitog unutrašnjeg emocionalnog sveta, upoznavanje samog sebe iznutra i razumevanje uzroka konflikata u međuljudskim odnosima koji proizlaze iz unutrašnje emocionalne nezrelosti. Kroz navedene procese sledi neizbežno sazrevanje ličnosti.
Škola je namenjena svim punoletnim odraslim osobama koje su predane i zainteresovane za lični razvoj, bez obzira na prethodno obrazovanje.
Bez obzira upisuju li školu kao oblik stručnog usavršavanja nakon studija psihologije ili im je ovo prva edukacja u tom području, polaznici su primarno podržani u primeni stečenih znanja za sopstveni lični razvoj i za njegovu primenu u okviru svoje profesije.
Za upis u školu možete se prijaviti na: kruno.sunjic@gmail.com

Foto: Pixabay