Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Ljubavni horoskop za 2018. godinu
Parovi koji se savršeno uklapaju ove godine
Ljubavni horoskop za 2018. godinu Parovi koji se savršeno uklapaju ove godine

Ljubavni horoskop za 2018. godinu
Parovi koji se savršeno uklapaju ove godine

Da li postoji 100% kompatibilnosti? Koji je znak vašeg idealanog partnera? Koji znak treba izbeći? Evo šta kažu zvezde. Sledeći horoskopski znaci imaju najviše potencijala za uspešne veze u 2018.

Ovan i Vodolija
U ovoj godini za Ovna i Vodoliju neće biti dosadnih momenata, što će njihov odnos učiniti veoma interesantnim. Oba znaka su naklonjena raznim avanturama. Zajedno će uživati u svakom trenutku i isprobavati nove stvari. Biće povezani snažnom konekcijom i uživaće jedno u drugom maksimalno.

Bik i Rak
Ova dva horoskopska znaka će funkcionisati veoma dobro jer imaju jaku vezu, fizičku i emocionalnu. Zbog apsolutnog razumevanja, njihova veza postaće još čvršća. Za razliku od kombinacija drugih znakova, ovaj par će biti jak i trudiće se da opstane što duže.

Vaga i Vodolija
Imaju idealnu mentalnu i emocionalnu povezanost. Kreativni su i puni ideja. Iako vole da provode vreme zajedno, mogu uživati, takođe, i u ličnoj nezavisnosti, što je izuzetno važno u svakoj vezi.

Rak i Ribe
Rak i Ribe su dva vodena znaka, koji dobro funkcionišu i imaju solidnu vezu, koja zaista može trajati. Individualne osobine partnera su veoma kompatibilne. Iz nekih razloga, veza može naići na nerazumevanje okoline, ali to ne bi trebalo da bude problem – jedina bitna stvar je njihova dobrobit.

Lav i Strelac
U horoskopu za 2018. otkrićete potencijalne mogućnosti, ali i slabosti i izazove za ovu godinu. Krajem 2018. godine strast će biti pojačana, jer oba znaka uživaju u životu i ljubavi jedno uz drugo. Oni će se maksimalno zabavljati, ali i privlačiti zavist od pojedinaca iz okoline.