ASTRO ĆOŠE ALIsa Strah od letenja

ASTRO ĆOŠE ALIsa
Strah od letenja

„..avion  leti na energiji ljudi koji žele da ne padne.. Strašno me nervira kad neko zaspi… moraš da držiš avion.“ Dušan Kovačević
Erika Jong je opisala sve varijante straha od slobode, letenja u dvoje, Dušan Kovačević je neko ko je napokon objasnio kako avion leti, a jedan bend davno je smislio i učinio popularnom pesmu sa najmanje teksta „Fly Robin fly, up,up, to the sky“. Bend se zove Silver Conection.
„Leti, leti buba Maro – donesi mi goste..“
Merkur je još par dana u Vodoliji.
Merkur u Vodoliji je bukvalno avion u letu preko čistog plavog neba.

Evo tabele za ovu nedelju:

 strah od letenja

Tumačenje:

Mesec je u znaku Riba 27. i 28. januara. Ima poklapanje sa Venerom i Neptunom. Svima sa Venerom u Ribama – ljubav na pomolu, ili lep period sa partnerom. Venera u Devici može da strepi od izdaje partnera  ili da ima loš finansijski period. Za sve ostale – inspiracija, sanjarenje i muzika. Mesecje u Ovnu 29, 30. i 31. januara. Nekima tek sad počinje nov period u godini. Ovan označava početke, ubrzavanje i prva iskustva. Početak nove ljubavi ili ulazak u brak posle kratkog perioda upoznavanja – ovo su odlike osoba koje imaju Mesec u znaku Ovna. Mars je u Strelcu pa će ovih par dana momci biti odvažniji. Mesec je u Biku 1. i 2. februara. U subotu ujutru, 1.februara, Mesec prelazi preko Urana na 2 stepena Bika. Iznenadna poseta, produženi noćni provod ili izliv nežnosti. Svi koji imaju Mesec u Biku jednom mesečno dobiju inspiraciju da pripreme sebi neki lep događaj – poslasticu, posetu restoranu ili prosto upriliče lepu večeru za ukućane. Ovo su dani i za mesečna primanja, nabavke hrane i planiranje kućnog budžeta. Svi koji imaju Mesec u Devici ili Jarcu naučili su da štednja donosi pomake i na pokušavaju da rasipaju bilo šta.

Antistres misao