Bars

Bars obuka sa Jelenom Milanović
POKRENITE BARSE – PROMENITE ŽIVOT

9. april 2016. – blok 30, Novi Beograd

Kada jednom otkrijete da je moguće KREIRATI IZ LAKOĆE (umesto iz težine, drame i traume) uvidećete kako je sve moguće!
Ovaj prekrasan, dinamičan alat – BARS sada je dostupan svima koji žele da iskuse kako se na lagan način osloboditi svega što vam ne koristi u životu. Bez potrebe da verujete u delotvornost tehnike, bez potrebe da se suočavate ponovo sa prošlošću kako biste promenili budućnost, bez kontraindikacija!

Znate li šta su BARSI? 32 tačke na glavi koje se aktiviraju laganim dodirom i otpuštaju napteost, tenziju, strahove, drame i traume… Ovo je veoma prijatan tretman, može se primenjivati na bebama, trudnicama i svima koji smatraju da im je potreban. Izvodi se tako što se ruke polože na glavu klijenta i aktiviraju se 32 tacke (Bars) koje čuvaju memorisane elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova, odluka i verovanja koje smo ikada imali o lečenju, novcu, starenju, isceljenju, telu, kontroli, svesnosti, kreativnosti, energiji itd. Jer svaka misao, ideja, stav, odluka ili uverenje koje smo fiksirali učvršcuje energiju i ograničava našu sposobnost da na tom podruščju života učinimo bilo šta sa lakoćom. Zbog toga se često dešava da imamo osećaj kao da smo se zaglavili u nekom delu svog života odakle ne možemo ni napred ni nazad…
Bars tretmanom se lagano tope te guste energije zbog kojih smo zaglavljeni i sa lakoćom otpuštamo sve što nam ne treba.

Obuka se sastoji od praktičnog rada Barsa – dva tretmana dajete i dva primite, dobijate internacionalni sertifikat Bars Praktičara, šemu i priručnike za rad. Možete Barse raditi na sebi, porodici, klijentima. Trajanje obuke je 8 sati.

Prijave na 063 233 351 – Jelena Milanović Sertifikovani Access Bars & Body Process Facilitator
www.jelenamilanovic.com