Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Festival “Roditeljstvo novog doba – Put ka svesnom roditeljstvu”
Festival “Roditeljstvo novog doba – Put ka svesnom roditeljstvu”

Festival “Roditeljstvo novog doba – Put ka svesnom roditeljstvu”

Vreme: 1. i 2. april od 10 do 19 časova
Mesto: Beograd, Integra Life Club, Ada Ciganlija

Ovogodišnji festival “Roditeljstvo novog doba” održaće se 1. i 2. aprila u Beogradu na Adi Ciganliji, u prelepom prostoru Integra Life Cluba i inspirativnom, prirodnom okruženju.

Festival traje dva dana, od 10 do 19 h.

Glavni program festivala je tematski pod nazivom – Put ka svesnom roditeljstvu…
Sa ovom temom festival će i otvoriti pedagog Jelena Holcer.

Predavači iz Srbije, regiona i Evrope, upoznaće posetioce sa novim pravcima i načinima kako da svojoj deci omogućimo dobru osnovu za život u savremenom svetu punom novih izazova.

U glavnom programu festivala učestvuju Jelena Holcer, Aleksandra Jovanović Mađar, Bruno Šimleša, Žarko Trebješanin, Tatjana Kuljača, Iva Eraković, Jasminka Petrović, dr Igor Plješa, Milka Milovanović-Minić, Ivana Muškinja, Irena Orlović, Dušanka Marinković, Lidija Marković Rozati i Tomas Bjorg.

U okviru festivala, planirana su i dva panela: „Mesto jednoroditeljskih porodica u savremenom društvu“ i „Svestan izbor porođaja“

Na ovogodišnjem festivalu novina su radionice za učesnike, i za decu i za roditelje, besplatne konsultacije sa pedagogom Jelenom Holcer i pedijatrom dr Tanjom Vukomanović, dvodnevna besplatna radionica za trudnice koju vodi Dušanka Marinković, “Kafa sa Sanjom” i još puno zanimljivih, dodatnih aktivnosti.

Karte mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima.

Više o festivalu na http://roditeljstvonovogdoba.com/kategorija/festival/festival-rnd-2017/