Sanja Janković
VRATA SE SAMA OTVARAJU KAD STE SREĆNI

Ovo je priča o ženi koja je ostvarila svoje snove. Hobi, koji joj je pružao veliko zadovoljstvo „pretvorila“ je u uspešan posao

Diplomirala je arhitekturu u Sarajevu, udala se i rodila ćerku. U Beogradu je uspela da nađe posao u struci, sve do rođenja sina. Deca su rasla a ona razmišljala gde će i da li će moći da se zaposli. Onda je odlučila da krene putem svojih snova i – sama sebi napravi posao.
Sanja Janković danas je vlasnica brenda „Sanjaj“, u kojem je spajajući svoje ime i početno slovo prezimena dobila i suštinsku ideju za ono čime se bavi. Naime, Sanja već petnaest godina dizajnira i oslikava unikatan nameštaj živih boja – nameštaj koji se sanja.

Posao koji me čini srećnom. U njenom ateljeu razgovaramo kako je odlučila da krene ovim, neizvesnim putem. Da svoj hobi povremenog oslikavanja starih komada nameštaja za svoju porodicu i prijatelje pretvori u pravi posao.
– Kad pričam o tome, zvuči kao da se sve desilo slučajno. A ja mislim da u životu slučajnosti nema. Mogla sam uporno da tražim novi posao. Odlučila sam da oslušnem sebe i svoje potrebe. Novac mi nije bio prioritet, cilj mi je bio da radim ono što me ispunjava i čini srećnom. Naravno, kada se posle nekog vremena spoje ugodno i korisno, to je najveće zadovoljstvo.
sanja1

Pages: 1 2 3