Energetska psihologija

Poziv na predavanje
Energetska psihologija

„Vaše emotivno zdravlje, vaš uspeh u svetu, kao i nivo radosti se može dramatično povećati izmenom energije koja ih reguliše. Ovo je obećanje fascinantne nove oblasti – energetske psihologije. – David Feinstein, Ph. D

U subotu 17.09.2016. u 19h u sali hotela Tulip Inn, na Novom Beogradu, održaće se predavanje “Energetska psihologija – naučite svoju energiju da radi za vas”. Ovom prilikom će biti predstavljena i istoimena knjiga koju je napisala dr Lea Imširagić u saradnji sa Teom Milanković. Dođite da se iskustveno i na zabavan način upoznate sa novim tehnikama Astro Meridijanske terapije i osnovama Energetske psihologije.

Energetska psihologija nam pokazuje da ispod svakog problema u životu postoji poremećen energetski tok. Suština rada u energetskoj psihologiji nije na tome kada i kako je problem nastao i koliko je trajao, već gde je on doveo do poremećaja u našem energetskom sistemu. Kada uočimo i korigujemo poremećaj u energetskom sistemu, bez obzira na njegovo trajanje i nastanak, promena stanja osobe može biti izuzetno brza. Ova knjiga vam može pokazati kako da za samo nekoliko minuta ustanovite gde je nastao energetski disbalans, da ponovo uspostavite tok i tako simptome u telu ili spoljnim okolnostima života korigujete na nivou energije.
Ova knjige može da postane vaš vodič za svakodnevno podizanje energije, razvoj emotivne inteligencije i zabavan priručnik kako da bez otpora, na najlakši i najbrži način napravite promene.

Informacije i rezervacije za mesto na predavanju:
011 267 31 92 ili 064 387 222 4 (svakog radnog dana od 12h do 18h) ili na e-mail: info@energetskipsiholog.org

Više informacija na: http://www.energetskipsiholog.org/87/javno-predavanje-i-promocija-knjige.html