analiza_snova

Analiza snova
KLJUČ ZA RAZUMEVANJE PORUKA

Analiza snova je zahtevan postupak koji se može obavljati isključivo u ličnom kontaktu snevača i analitičara, kroz razgovor

Analitičar mora poznavati trenutnu životnu situaciju snevača kako bi se mogli uporediti sanjani sadržaji sa događanjima u realnosti. Takođe su neophodne asocijacije snevača na sadržaje iz sna i one su neizostavni ključ za razumevane poruke koju san nosi.

Iz tih razloga, na ovim stranicama će biti objavljeni snovi čitalaca, po izboru analitičara i sa kratkim komentarom. Potrebno je da zainteresovani, pored teksta o tome šta su sanjali i vremena kada je san sanjan, napišu ukratko i nekoliko reči o sebi (godište, profesija, porodično stanje), a posebno o životnoj situaciji i događajima koji su im se, u realnosti, događali u vreme kada se javio san. Anonimnost snevača se podrazumeva a uslov za učešće je i da su snevači stariji od 20 godina i da su psihički zdravi. Čitaoci snove mogu slati na e-mail drmirjana@antistresvodic.rs. Potpunu profesionalnu analizu snova zainteresovani mogu dobiti samo u ličnom kontaktu sa dr Mirjanom Đurđević, profesionalnim analitičarem snova (informacije na telefon 0649327420, posle 14h).

Dr Mirjana Đurđević je lekar i analitičar snova. Završila je trogodišnju edukaciju o psihologiji i analizi snova u Centru za dubinsko-psihološku analizu snova “K.G.Jung” pod mentorstvom dr Ivana Nastovića. Pored vođenja seansi grupne i individualne analize, bavi se i edukacijom na polju psihologije snova, kroz seminare i predavanja. Piše za domaće i strane psihološke časopise. Živi i radi u Beogradu.

Pročitajte još: https://antistresvodic.rs/analiza-sna-poruka-na-zidu/
Pročitajte još: https://antistresvodic.rs/analiza-sna-promenjeno-detetovo-ponasanje/