Kompozitor Sanja Ilić u emisiji Iskreno sa Aleksandrom Simić LJUBAV JE OZBILJNA STVAR

Kompozitor Sanja Ilić u emisiji
Iskreno sa Aleksandrom Simić
LJUBAV JE OZBILJNA STVAR

Tvorac pesme Princeza, jedne od najlepših ljubavnih balada, govori o prvim susretima sa zavidnim ljudima još kada je bio tinejdžer i postigao prvi muzički uspeh. Tada je ojačao ali i odlučio da sreću potraži ipak van muzike i krenuo put arhitekture misleći da su odnosi tamo skladniji i lepši. Ipak, muziku nije mogao da zaboravi i vratio se tamo gde mu srce najače kuca

Sada veruje da sudbina postoji i srećan je svakoga dana jer na ŽIVOT gleda vedrim i smirenim očima. Ne druži se sa ljudima koji u svom rečniku koriste izraze poput – strašno, užas, katastrofa, koji se žale i koji su ljuti na život. „Prijatelje možemo i moramo da biramo, i svaka priča i svako prijateljstvo koje je neiskreno na kraju se završi mnogo gore nego što smo i mogli da zamislimo da će biti“, iskren je Sanja Ilić

Aleksandri Simić u emisiji rekao je i da jako ceni život i zbog toga što boli mogu proći, što se ružne stvari zaboravljaju i što dragi ljudi kojih više nema na ovom svetu ipak nastavljaju svoj život tu negde među nama, gledajući nas i pomažu nam u nekim teškim trenucima.

Kada je prvi put sreo Zlatu Petković smatrao je da je ona za njega nedostižna, a život je ipak želeo da se oni zaljube i da razumeju jedno drugo, vole i podržavaju. Danas mu je žao što Zlata nije tu da vidi uspehe njihovog sina Andreja i da se skupa ponose. Kada je otišla na neko „drugo mesto“, a u tom periodu preminula je i Sanjina majka, ostao je bez dve velike uzdanice i podrške ali je znao da mora da nastavi dalje i da se svaki naredni dan mora bar malo bolje osećati kako bi nastavio da živi. Sada zna i da je čovek toliko moćan da može da istrpi neverovatne patnje i boli i sada zna da je ljubav ozbiljna stvar.

Svojom najvećom vrlinom smatra sposobnost da oceni ljude, a manom to što sve mora da sazna, što postavlja neka pitanja koja su i nepotrebna jer se onda čuje nešto što se baš i ne mora čuti.

Emisija se premijerno emituje u nedelju 17. aprila na TV Naša od 17 h, i u repriznim terminima u sredu 20. aprila od 13 h i u petak 22. aprila od 23 h.

Antistres misao