VATRENI MAJMUN

Da li je ovo godina prosperiteta za vas?
VATRENI MAJMUN DONOSI ENERGIJU LIČNOG NAPRETKA

U ponedeljak, 8. februara ulazimo po kineskom kalendaru u godinu crvenog majmuna. Šta će nam ona doneti, a šta možemo i sami da uradimo, pročitajte u sledećem tekstu

Majmun je 9. životinjski znak po redu u kineskom kalendaru i predstavlja budući prosperitet, što znači da će biti započeti mnogi novi projekti.
Godina vatrenog majmuna je i godina istrajnosti, spretnosti, upornosti, mudrosti, fleksibilnosti, nepredviđenih događaja, prevrtljivih situacija, svađa, strasti, ratova, ali uvek će se naći rešenje da se ista „ugase“.

Odlična je za komunikaciju, učenje, inovacije, nova poslovna partnerstva, proširenje mnogih poslovanja ali i poslovnih prevara. Majmun je veoma sposoban za prevaru ali samo ako će time pomoći nekome ili će doći do željenog cilja. Nikada to ne radi da bi nekome naudio.

Odlična godina za spiritualne puteve, metafiziku, psihologiju…
SAVET: Iskoristite energiju ove godine za rad na sebi, i na ličnom napretku usavršavajući različita metafizička znanja ali naglašeno, na praktičnom nivou!

Može se očekivati veliki ekonomski rast na globalnom nivou.
Dobra godina za transport i rad sa nekretninama.

DOBRA GODINA za pacova, vola, zmaja, konja, majmuna, petla i psa.
Pacov, zmaj i majmun imaće veoma dinamičnu godinu. U nekim oblastima i nestabilnu.

TEŠKA/NAPORNA za tigrove, zmije, pse i svinje.
FINANSIJSKI LOŠA za zečeve.
ZDRAVSTVENO LOŠA za kozu.
MNOGO PUTOVANJA za tigra, konja, psa, svinju i zeca.

EMOCIJE: Godina izazova za dugogodišnje veze. Biće ili – ili jer će ego biti pojačan, kao i izlivi ljubomore. A sa druge strane, mnoge strasti mogu izbiti ispod površine i dugogodišnje dosadne veze mogu da dobiju neočekivanu svežinu.

Tekst: Sandra Drinčić, međunarodni feng shui stručnjak i predavač