izvor svoje snage

Vladica Đorđević
Ti si izvor svoje snage

Životne priče nekih ljudi su takve da bi po njima mogao da se snimi film sa hiljadu zapleta, kao da je neko krojio scenario za njegov tok. Ili da se napiše knjiga koja može da se meri sa svetskim bestselerima. Svoju knjigu života Vladica Đorđević “piše” već decenijama, a knjiga njenog života u papirnom obliku uskoro će se naći i pred vama.

Naša sagovornica je rođena u Srbiji, ali je još kao mala sa roditeljima otišla za Švedsku, gde i danas živi. O njenom životu u ovoj priči nećemo puno govoriti, jer je on iscrpno predstavljen u knjizi TI SI IZVOR SVOJE SNAGE – kreiraj život za kojim žudiš, koja će se ovih dana pojaviti u Srbiji i Hrvatskoj. Naša priča je posvećena izborima koje pravimo u životu i načinima na koje oni kreiraju našu realnost.

Vladica Djordjevic

Vladica je godinama izučavala različite tehnike koje su joj pomogle da isceli i sebe i svoj život, od homeopatije, kundalini joge, Firo teorije do Pristupa svesti (Access Consciousness). Danas je internacionalni facilitator tehnike Pristupa svesti (Access Consciousness), omogućavajući ljudima širom sveta da stvore sve što žele na drugačiji i lakši način.

Nakon ubistva sina, kada nije izgledalo moguće da će se njen sopstveni život nastaviti, izabrala je da ŽIVI. Spoznala je da svako od nas ima svoje izbore i iako je izbor njenog sina bio da prekine svoj život u ovoj realnosti, njen je bio – da nastavi dalje. Kako joj je to uspelo i zašto je tako birala, čitaoci će saznati na dvesta stranica knjige koja nije onakva kakva se na prvi pogled čini – tužna i depresivna. Knjiga je, naprotiv, oda životu i tome koliko smo kao individue doprinos ovom svetu.

Pages: 1 2 3