Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Numerologija
Metoda predviđanja – Lična nedelja
Numerologija Metoda predviđanja – Lična nedelja

Numerologija
Metoda predviđanja – Lična nedelja

Nedelja u broju 4 – Od jutra do večeri bićete pretrpani obavezama i ne samo to, koliko god radili poslovi će se gomilati još više. Pritom para nigde nema, a nepredviđenih troškova i dugova čitava kamara, a vi nikako ne pokušavajte da izbegnete plaćanje jer je vrlo važno sve isplatiti da ne bi kasnije koštalo duplo više. Traži se poštovanje zakona i propisa, i sve što možete završavajte pre vremena jer ove nedelje dan najkraće traje. Čuvajte se i nezgoda, a ono malo slobodnog vremena koje budete imali iskoristite za odmor zato što na kraju nedelje možete imati zdravstvene probleme zbog iscrpljenosti. Mogući su porodični problemi, neka ružna dešavanja u okviru porodice, kao i problemi emotivne prirode. Ali sve što budete odradili višestruko će vam se vratiti, i neka vam to bude najveća uteha u ovom periodu koji, srećom, traje samo osam dana. Čuvajte se krađa!

Nedelja u broju 5 – Nedelja za opuštanje, za izlaske i provod, kao i za mnogobrojne kontakte koji služe samo za opuštanje. Ukazaće vam se prilika i za kraći put gde možete uklopiti lepo i korisno, nemojte to propuštati. Ove ste nedelje baš avanturistički raspoloženi, pa se možete upustiti u neki površan flert ili vezu. Ako ste prethodnog meseca dobro potegli, ovaj je za uživanje u plodovima tog rada, ali ako ste nešto uspeli da izbegnete, ovog puta se nećete izvući. Najjači utisak koji imate ove nedelje je taj što vas ne drži mesto, pa se prepustite tome, slobodno se opustite i živite bez nekih posebnih planova. Naravno da neke važne stvari ne treba ispuštati iz vida jer vam se može desiti neki previd koji nikako nije poželjan, kao i gubljenje stvari.

Nedelja u broju 6 – Vreme koje treba da posvetite nekome kome ste potrebni, opet dosta obaveza ali ovog puta radi drugih. Dobra je za finansije, očekujte neke sitne dobitke, a dobra je i za posao, možete naći bolje plaćen ili bar upoznati ljude koji vam na tom polju mogu dosta pomoći. Ono po čemu se ova nedelja pamti jeste ljubav, ona partnerska, i često je ovo period kad se neke ljubavi završavaju a neke počinju. Kako god bilo, kod vas se dešava u pravo vreme. Osetićete potrebu i za sređivanjem svog izgleda kao i za promenom dosadašnjeg imidža, što će biti dosta uspešno i primećeno, i zato se nemojte čuditi komplimentima koje dobijate sa svih strana. Lepa nedelja osim ako se izuzmu moguća stresna dešavanja na emotivnom planu.