Numerologija

Numerologija
Metoda predviđanja – Lična nedelja

Najlakši način da predvidite kakva će biti nedelja pred vama, vaša lična nedelja.

Iz naslova možete videti da se radi o nedeljama u jednom mesecu, a one počinju ponedeljkom, odnosno datumom koji taj dan nosi. Broj koji nosi određena nedelja nema veze s brojem meseca u kome smo, i otuda se često može desiti da, iako je dobra godina a mesec po prognozi još bolji, nama baš nešto ne ide glatko. Kako će se situacija razvijati, zavisi još i od broja nedelje u kojoj smo, kao i od broja dana u kome smo.

Broj nedelje u kojoj smo izračunava se na sledeći način:
– osoba je rođena 25. 4. 1984. godine i njen bioritamski broj se dobija sabiranjem broja dana i broja meseca, 25+4=29=2+9=11=2.

– sledeći nastupajući ponedeljak je 25. 12. 2017 .godine, i ponovo sabiramo dan i mesec 25+12=37=1
– na kraju sabiramo bioritamski broj osobe i bioritamski broj ponedeljka – 2+1=3, i dobili smo da je nastupajuća nedelja za ovu osobu u broju 3.

Nedelja u broju 1 – Nedelja u kojoj u sebi osećate ogromnu energiju i zato gledajte da je pravilno usmerite kako najveći deo ne bi otišao na nervozu i bespotrebne rasprave. Nekako će se i okolnosti namestiti same od sebe pa ćete uvek imate neke akcije u planu. Ako naiđete na neku prepreku nemojte odustajati jer vam je ovo povoljan period. Nedelja je najbolja ako u njoj započnete nešto novo, za organizaciju i za samu odradu. Izbegavajte sukobe s okolinom, vaš ritam je teško pratiti i najbolje je da ućutite, zavrnete rukave i radite.

Nedelja u broju 2 – Kako je ovo promenljiv broj, takva je i nedelja pred vama, zato usporite i gledajte da samo održite postojeće stanje. Niste u mogućnosti  puno da utičete na događaje jer će oni više uticati na vas. Ovo je i sudbinska nedelja, i sve ono od čega ste bežali ili ono što priželjkujete doći će vam samo. Zapamtite da događaji iz ove nedelje mogu bitno uticati na vašu budućnost i zato se savetuje oprez jer će se dešavati i lepo i ružno. Čuvajte se stresa i probajte što više da delujete diplomatski i kao timski igrač, a samostalne akcije odložite za neki srećniji period.

Nedelja u broju 3 – Period u kome čak i oni najtužniji osećaju u sebi određenu dozu optimizma. Izađite među svet jer sada u sebi imate onu podsticajnu energiju koja deluje razoružavajuće na okolinu. Puni ste ideja, poletni i mislite da ništa nije nemoguće. Tu je i caka, sad možete da napravite neke velike greške koje vam kasnije mogu  zagorčati svakodnevicu jer sada ste sve samo ne realni i ne donosite racionalne odluke. Najpametnije je biti umeren u svemu a najviše u emocijama zato što vam se vrlo lako može desiti da nedelju počnete s oduševljenjem a završite razočarani. Najviše pazite na to šta izgovarate, ima zlonamernih ljudi koji su u ovom periodu baš na vas koncentrisani i mogu da zloupotrebe vaše reči, da ne bi na kraju i pored vaše dobronamernosti ispao samo ružan trač.

Pages: 1 2 3