Zašto bi bilo lepo da…
radite ono što volite i verujete u sebe, bez obzira na godine

Ako u poslednje vreme ne osećate motivaciju za posao koji obavljate, zurite u sat po ceo dan, računajući kada ćete ponovo imati slobodno vreme, ovo je tekst za vas. I samo da znate, niste sami. U stvari, vi ste u redovima sa stotinama hiljada ljudi koji ne rade ono što vole. Vreme je za promenu! 

Dobra vest je da nikada nije kasno. Bez obzira koliko imate godina, čime ste se do sada bavili, i dalje možete krenuti za svojim snovima. Zar ne bi bilo lepo da ovaj život provedete baveći se stvarima koje volite, sa verom u ono što radite?

“Ostvarite svoje snove, ili će vas neko drugi zaposliti da ostvarite njegove.” 

Pročitajte citat. Sada, ponovo pročitajte. Zašto ste na svom trenutnom poslu? Je li to samo zbog novca? Kada se bavite poslom prema kom ne osećate strast, znači da ste odustali od svojih snova. Dok nezadovoljno radite iz dana u dan, vi ostvarujete tuđe snove. Da li je to ono što iskreno želite?

“Nikada ne radite za novac, radite za strast. Ne dozvolite da život prolazi pored vas.“

radite sta volite
Bez obzira koliko imate godina, čime ste se do sada bavili, i dalje možete krenuti za svojim snovima.

“Uspešan život je onaj koji se živi kroz razumevanje i sprovodi na sopstveni način, bez jurcanja za tuđim snovima.” 

Sećate li se kada ste bili mlađi i kada ste maštali o svemu što ćete uraditi u životu? Hajde, zapišite taj san i stvorite viziju za njegovo ostvarenje. Vidite, kada zamislite sebe kako radite nešto što želite, već ste delimično dostigli realnost „na terenu“. Već je veća verovatnoća da će se ostvariti. Prepoznavanje želje je prvi korak ka njenom ostvarenju.

Pages: 1 2