Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Numerologija
Metoda predviđanja – Lična nedelja
Numerologija Metoda predviđanja – Lična nedelja

Numerologija
Metoda predviđanja – Lična nedelja

Nedelja u broju 7 – Ovu nedelju uglavnom nazivaju nedeljom nervoze, ali se ne bih složila, pre će ovo biti period kad čovek oseća neku tugu u sebi kojoj ne zna poreklo, i kad se povlači u sebe radi preispitivanja. Psihički najteži period jer nemate snage ni za sebe a kamoli za druge, pa gledajte da se osamite pod nekim izgovorom i uz šetnju ili muziku napunite baterije. Sada ste ranjivi i nemojte dozvoliti da vas iko koristi, nego zauzmite čvrsto svoj stav i ne obraćajte pažnju na tuđe mišljenje. Ovu nedelju zna da obeleži i depresija zbog nezadovoljstva emotivnim životom, i to može biti  problem, kao i finansije. Najbolje je da vreme utrošite na čitanje, proučavanje ili još bolje – upišite neki kurs.

Nedelja u broju 8 – Mirna i opuštena nedelja u kojoj sve teče fino i glatko, i vrlo dobar period za finansije, više dobitaka s više strana. Sve u čemu ste kasnili s odradom sada se završava i uglavnom po vašoj želji. Ovo je nedelja u kojoj osećate i svoju erotsku stranu, pa se opustite i prepustite, biće to za pamćenje. Imate u sebi energije, ali podsvesno usmerene ka riziku, ka provokaciji, međutim, nemojte biti agresivni niti skloni incidentima. Osmica sve daje samo pod uslovom da ne varate, ne lažete i da ne pokušavate ništa „kvarno“ jer u tom slučaju kažnjava. Pored dvojke, i osmica je sudbinski broj u smislu da mimo naše volje postavlja stvari na svoje mesto, ali na jedan pravedan način, te neki put ume da bude surova.

Nedelja u broju 9 – Devetka uvek učini da ispadnemo iz koloseka, da odložimo neke poslove ili odmor, a sve to radi završavanja nekih ustajalih životnih problema ili raznoraznih rezova koje treba srediti da bismo mogli dalje. To vam je onaj osećaj prepunjenosti kad imate utisak da ćete svakog trenutka pući jer dalje ne ide i ne može više tako. Ume ovo da bude bolno i da stvori glavobolju, ali sve što budete sada okončali umanjiće potencijalne probleme u budućnosti. Nebitno je da li su u pitanju veza, posao ili prijateljstvo. Ako tako krenete od početka nedelje, videćete da se bez obzira na bol osećate lakše i da već u glavi nesvesno pravite planove kako dalje.

Tekst: Dragana Živković
Izvor: slovopres.com
Foto: Pixabay