Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Internacionalna radionica Porodičnog poretka
BOLEST KAO TRAUMA I KAKO JE ISCELITI
Internacionalna radionica Porodičnog poretka BOLEST KAO TRAUMA I KAKO JE ISCELITI

Internacionalna radionica Porodičnog poretka
BOLEST KAO TRAUMA I KAKO JE ISCELITI

U sklopu sedmodnevnog boravka na Balkanu i programa putovanja ”Celovito lečenje u srcu prastare Evrope”, čuvena američka psihoterapeutkinja, socijani traumatolog i konstelatorka Engvin Sen Džust, posetiće 10. septembra i Srbiju kada će u Beogradu biti upriličena celodnevna radionica sa njom na temu: ”Bolest kao trauma i kako je isceliti”.

Engvin San Dzust 1

Engvin Sen Džust

Engvin Sen Džust će raditi sa onima koji bi želeli da pogledaju u svoju bolest, kao bolest čitavog sistema (porodice) koju su oni poneli na svojim leđima iz lojalnosti prema nekome voljenom, a zaboravljenom, isključenom ili neviđenom, a u Srbiji će je ugostiti konstelator i iskustveni astrolog Ivana Marković.

Ova radionica će vam pomoći da progledate, odnosno da vidite jedan deo vašeg života, vašeg telesnog kao i porodičnog sistema i da usvojite jedan njegov važan deo koji je bio isključen. Time će sve biti zalečeno i celi sistem će „prodisati“.

Vreme provedeno sa Engvin nudi nam mogućnost istraživanja potencijalnog odnosa između trauma i bolesti, koje zajedno sa drugim faktorima mogu izazvati našu imunološku reakciju, koja takođe može uticati ne samo na pacijente, već i na naše porodice i naše naslednike generacijama kasnije.

O tome zašto je područje Evrope interesantno ovoj vrhunskoj svetskoj konstelatorki koja dolazi iz Amerike, ona kaže:

“Evropa je u bolu. Podeljena, fragmentirana i u agoniji nekog novog rođenja I stvaranja. Njena budućnost je u rukama svih nas. U morfogentetičkom polju kontinenta postoje duboke rane. Zašto se ne udružite i ne izlečite u celini”, pita se Engvin koja je nedavno gostovala u čuvenoj emisiji na HRT “Na rubu znanosti” I pričala na temu trauma: https://www.youtube.com/watch?v=3WdwF72-aCA

“Najbolje vreme da se izleči bolest je pre nego što postane sastavni deo naše slike o nama samima.” (Džejn Roberts)

Ivana Markovic 1

Ivana Marković

KADA, GDE, KAKO?

10. septembar, Beograd

Jevrejska opština

Kralja Petra 71

Od 10h do 18h.

Za rane prijave do 15. avgusta sleduje 30% popusta!

 

Organizator: Ivana Marković, konstelator i iskustveni astrolog

Prijave na: orderoflovelondon@gmail.com

Broj telefona: 069 1371976