Margarite Milenković

Promocija nove knjige Margarite Milenković
I TI SI ANĐEO

Datum održavanja: 21. mart 2016.
Mesto održavanja: Hotel Park, Njegoševa 2, Beograd
Vreme: 18:30 časova

Nova knjiga Margarite Milenković “I ti si Anđeo” predstavlja prošireni i unapređeni priručnik Anđeoskog Reikija i obiluje mnoštvom novih, efikasnih i jednostavnih tehnika rada s Anđeoskim energijama u cilju duhovne evolucije i kreiranja života u skladu sa željama i potrebama.
Poglavlja koja su posvećena upoznavanju sa vašim Anđelom Čuvarem i Anđelom Čuvarem vašeg životnog prostora, radu s kristalima, novim načinima isceljivanja tela i duha, neće vas ostaviti ravnodušnima.

Na radionici koja je posvećena promociji nove, četvrte knjige „I ti si Anđeo“, Margarite Milenković za sve prisutne biće izvedena Inicijacija u Zrak Arhanđeoske Kolektivne Svesti, koja predstavlja moćnu duhovnu energiju, aktivira radost življenja i koristi se za rad s Arhanđelima i Anđelima, čini ga duhovnijim, dubljim, efikasnijim i brže delujućim.
Uz pomoć energije Zraka Arhanđeoske Kolektivne Svesti na radionici će biti izvedena tehnika podešavanja čakri na nove frekvencije, na nove boje koje su u skladu s novim, promenjenim energijama Planete Zemlje i Kosmosa.

Radionici mogu prisustvovati praktičari Reikija, kao i osobe koje to nisu.

Za sve dodatne informacije i za obavezno prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi, na broj telefona: 065/905-2222, 065/235-9991
ili na mail: aida@reiki.rs.
Više na https://www.facebook.com/events/975525339191265/