BARS

Uvodno predavanje
U PARTNERSTVU SA UNIVERZUMOM  
9. jun 2015. u 19h

SEMINARI (na seminarima dobijate sertifikat za rad sa klijentima)

10.6. u 8.30 h ACCESS BARS obuka za Bars praktičare sa Vladicom i Jelenom –  Ovo je osnovna obuka iz Bars tehnike (32 tačke na glavi…).
Bars radionica je preduslov za Osnovni nivo, Nivo 1, Telesne procese … Tranje 8 sati.

10.6. u 16.00 h ENERGETSKI FACELIFT –  Naučite da radite proces dubinskog podmlađivanja i otključavanja dubokih blokada. Dobijate međunarodni sertifikat za rad sa klijentima ( nema preduslova ) … Trajanje 6 sati.

11. i 12. 6. ACCESS OSNOVNI NIVO – Učimo kako da razumemo stvarnost u kojoj živimo i kako ona utiče na nas. Učimo kako da izbrišemo stare programe i da kreiramo sve što možemo zamisliti – dobijamo snažne i moćne alate sa kojima možemo menjati sve što poželimo.
Trajanje – 2 dana.
Preduslov – Jedna Bars radionica

13. i 14.6. ACCESS NIVO 1 – Posle osnovnog nivoa ulazimo u dublje slojeve svojih misli osećaja, emocija, tački gledišta, odluka i programa koji nas koče i ograničavaju – učimo kako da ih razumemo i očistimo. Učimo četiri tehnike isceljenja – jednu od najmoćnijih isceljujućih tehnika polaganja ruku na telo MTVSS – zbližavamo se sa svojim telom, kako bismo ga bolje razumeli i izlečili. Učimo tehniku Brisanja ćelijske memorije, tehniku demolekularne manifestacije, tehniku Biomimetička mimikrija … I šta je još moguće?
Trajanje – 2 dana
Preduslov – Access Bars  i ACCESS  OSNOVNI NIVO

Po završenom seminaru se dobija 90 strana skripti i internacionalni sertifikat sa kojim možete raditi sve ove tehnike svojim klijentima, porodici, sebi…

Mesto održavanja – Colonial Sun, Bulevar Vojvode Putnika 32-34, Beograd
Prijave su obavezne putem telefona
+381 63 233 351 – Jelena Milanović