Naslovna / Otvoreni um / Bez granica / Događaji koji menjaju planetarnu svest
Vreme je da pišemo novu istoriju
Događaji koji menjaju planetarnu svest Vreme je da pišemo novu istoriju

Događaji koji menjaju planetarnu svest
Vreme je da pišemo novu istoriju

Danijela Gajić, regresoterapeut i osnivač Gadami Instituta u Požarevcu, nedavno je u Londonu učestvovala na Konferenciji za svesnost i evoluciju čovečanstva, jednom od najznačajnijih događaja koji menjaju planetarnu svest. Svoje utiske podelila je sa čitaocima Antistres vodiča

Iako je njena baza trenutno u Srbiji, u Požarevcu, Danijela Gajić i dalje često putuje po svetu, prateći najnovija saznanja iz oblasti nauke i duhovnosti. Na Konferenciji u Londonu, koja okuplja neke od najvećih učitelja današnjice, koji donose novo razumevanje ljudskih potencijala, mogućnosti za razvoj svesnosti i budućnost čovečanstva.

Koga ste imali prilike da sretnete od ljudi koji su najviše uticali na promenu svesti u današnjem vremenu?

Nabrojaću samo neke od njih: Gregg Braden, naučnik i pisac brojnih bestselera “Božanski matriks”, “Božiji kod”, “Spontano lečenje uverenja”; zatim Lynne McTaggart, autor sada već kultne knjige “Polje” i “Eksperiment namere”. Tu je bila i Anita Moorjani, čija je knjiga “Dying to be me” postala planetarni hit. Zatim Uri Geller, Marianne Williamson, kao i vrhunski naučnici čija najnovija istraživanja potpuno menjaju planetarnu svest: Dr.J.J.Hurtak, Dr.Dieter Broers, Dr.Michael Koning i mnogi drugi. Zaista je bila čast i privilegija naći se u takvom društvu.

slika-2

Sa Uri Gelerom, Gregom Bradenom i dr Hurtakom

Ko je na vas ostavio najveći utisak i zašto?

Teško je izdvojiti jedno ime, jer su svi do jednog izuzetni u svojoj oblasti, a sa druge strane vrlo skromni ljudi, koji plene svojom jednostavnošću i harizmom. Bila sam zadivljena sa kakvom strašću rade svoj posao, bez obzira što često imaju probleme i brojne prepreke od strane vladajućih institucija jer iznose na videlo stvari koje razbijaju okove potčinjenosti globalnom sistemu, i donose potpuno novu perspektivu čovečanstva.
Možda bih izdvojila radionicu Grega Bradena koji je nesebično sa nama podelio znanja do kojih je došao na svojim naučnim ekspedicajama širom sveta. Pre svega znanja koja su primenjiva u svakodnevnom životu – kako da se naštimujemo na novu frekvenciju promena.

london-lynne-mctaggart

Sa Lin Mektagart, autorkom kultne knjige „Polje“