Naslovna / Dobre priče / Ivana Đorđević
U slobodno vreme – pričam priče!
Ivana Đorđević U slobodno vreme – pričam priče!

Ivana Đorđević
U slobodno vreme – pričam priče!

Voditeljka i kolumnistkinja Ivana Đorđević nedavno je promovisala svoj sajt www.ivanineprice.com.

Okupivši svoje dugogodišnje saradnike, prijatelje i drage ljude, u restoranu Tramontana svirala se gitara i uživalo u morskim specijalitetima, uz vino i kazivanje glumice Nine Grahovac.

– Potrudila sam se da napravim nemoguće – da pišem i pričam priče sa putovanja, o modi, hrani, ljubavi, da širim neke lepe emocije, da okupim ljude koji će sa mnom uživati jedne obične novembarske noći, ali uz gitaru i opuštenu atmosferu. Da niko nigde ne žuri, da svi mogu da se opuste i prepuste nekim dobrim vibracijama.
Ivanine priče su zapravo priče moderne Šeherezade, jer imaju poentu, imaju toplinu i vraćaju osmeh na lice – rekla nam je Ivana.

ivana-2Da se vodilo računa o svakom detalju svedoče i crveni baloni u obliku srca, specijalno oslikani logom Ivaninih priča.

– Zaista sve što radim, radim iz srca. U šali umem da kažem da meni treba verovati, i kada izjavljujem ljubav i kada nekoga psujem. U oba slučaja je od srca, i zato je to srce neophodno u mom slučaju. Ne volim folirante, ni prenemaganja, zato što iskrenost to ne trpi, a moje priče su pre svega iskrene. Zanimljivo je da me ljudi generalno po tome i prepoznaju i žele da čitaju ono što pišem jer ih razgaljuje moj način pisanja. Meni je fascinantno da neko danas uopšte i želi da čita bilo šta, jer je u eri Interneta fotografija i njen kratak opis postala svakodnevica. I sad se ja pojavljujem kao neko ko piše, putuje, priča na svoj način ono što je doživeo. Moj kec iz rukava je što se ja ni u životu, ni dok pišem ne dodvoravam ljudima, jer ko me voli, on me voli, ko me ne voli, ja to da izlečim ne mogu. A i ne trudim se.