Naslovna / Kolumne / Gordana Maksimović / Miris pozitivnog duha
Želim…
Miris pozitivnog duha Želim…

Miris pozitivnog duha
Želim…

Želim i vama i sebi divnu i inspirativnu godinu. Želim vam da dosanjate svoj san, da verujete u sebe, da možete da ostvarite sve što želite, samo dovoljno želite i krenite u susret svojim snovima.

Želim da prihvatite sve ono što je bilo do sada kao nešto što je trebalo da se desi u vašem životu, što vam je bila ili lekcija ili šansa da uspete. Želim vam da oprostite sebi ali i drugima koji su vas namerno ili slučajno povredili, jer oni su radili, govorili onako kako su najbolje znali i umeli, i onako kaka su se tada osećali. Shvatite da su to oni i da su to njihove slabosti i njihove borbe.

Želim vam da napravite svoje prve korake ka ostvarenju vaših snova. Želim vam da želite puno, želim vam da zaboravite na skromnost, jer iza nje je strah. Želim vam da pobedite strah, koji vas samo vraća unazad i magli vam put ka cilju.

Želim vam da malo izađete iz one ušuškane zone komfora, koja i nije uvek tako udobna, ali je za vas poznata i zato vam je možda i sigurna. Nema ostvarenje snova ako ne napustite poznato i probate nešto novo,drugačije. Ako nastavite da živite, radite isto, ne možete očekivati drugačije rezultate nego do sada.

SL 1

Svaka promena vas dovodi do rasta i svaki iskorak vas dovodi korak bliže do cilja. Želim da vam izlazak iz poznatog donese nešto novo i nešto lepo u vaš život. Nemojte čekati da se stvari dešavaju same od sebe, jer vi ste vlasnik svog života i vi treba da preuzmete svu odgovornost za njega. Nikada nije kasno za bolji život, za bolje misli, za bolje društvo, za bolje partnere, za bolji posao i za bolju realnost.