Naslovna / Kolumne / Gordana Maksimović / Miris pozitivnog duha
Želim…
Miris pozitivnog duha Želim…

Miris pozitivnog duha
Želim…

Zato dragi moji prijatelji, poznanici, kolege, rođaci, želim vam srećnu, inspirativnu, bogatu, drugačiju, uspešniju godinu. Želim vam i da uzmete život u svoje ruke i da prihvatite potpunu odgovornost za sve što živite, radite i imate, jer ste vi i samo vi kreatori ovog dana, ove godine i svog života. Svaki dan je nova šansa, svaka godina je pregršt prilika, svaka decenija je priča za sebe.

Sl2

Ne propustite dan, ni godinu a kamoli deceniju. Živite život vredan življenja. Osvestite trenutak, ovaj sada dok ovo čitate, zaželite želju, verujte mnogo, radite uporno, vredno, ne štedite truda, bićete svedok da se čuda dešavaju ne samo drugima nego i vama. Želim da vam se ispuni svaka želja, da vam se ostvari svaki san. Želim da vam ova godina bude divna i pre svega inspirativna, da vam budi maštu, a mašta može svašta. Nema te sile koja će vas zaustaviti kada vas inspirativni talas ponese i kada krenete u ostvarivanje svojih snova.

Želim i vama i sebi divnu i inspirativnu godinu, godinu koja će doneti radost, uspeh i zdravlje, a sreća je zapamtite dobro skrivena u vama, nju ne tražite, nju probudite u sebi i samo budite srećni.

Foto: privatna arhiva, MaxPixel, Pexels