Naslovna / Kolumne / Gordana Maksimović / Miris pozitivnog duha
Ovaj dan će biti bolji…
Miris pozitivnog duha Ovaj dan će biti bolji…

Miris pozitivnog duha
Ovaj dan će biti bolji…

Na zaboravite da svakog dana malo po malo, malim koracima, ali svakodnevnim, dolazimo do velikih uspeha. To je tajna svakog rasta i napretka, kao što kaže ona poznata  izreka – “zrno po zrno pogača, ili kamen po kamen palača”. I to je tako.

Miris pozitivnog duha 2

Zato ako ste odlučili da ovaj dan bude bolji, hajde napravite prvi korak… odlučite šta biste od danas mogli drugačije, a kada odluka padne i svoju odluku pretvorite u cilj… šta vam tada sledi?  Sledi vam prvi korak. Moram vam reći da je on najteži, svaki drugi je mnogo lakši. Ne kaže se bez razloga da kada se vi pokrenete i nešto jako želite, čitav univerzum se udruži da vam pomogne, šalje vam snagu, volju, veru, ljude, prilike, šanse, znakove pored puta. Ali, vi ih morate prepoznati.

Svakog dana kada otvorim oči ja zahvalim dragom Bogu, zahvalim se  životu, nabacim osmeh na lice i skočim na desnu nogu i sa tako dobrom vibracijom krećem u novi dan. To je karta za putovanje zvano – bolji život. Vi morate biti na vibraciji dobrog da biste svedočili dobrim danom, boljim danom, boljim životom. To je tako jer kada ste na visokim frekvencijama, vi vibrirate i privlačite sve ono što je tamo, a znamo da su sreća, radost, obilje, smeh… i sve dobro tamo gore. Ne možete u bolji život ići  sa lošom vibracijom, jer tada privlačite sve to što ne želite.

Zato, podignite vibraciju! Kako? Zahvalnošću, osvestite šta je to što imate, a možda neko o tome danas sanja. Počnite nabrajati… biće to zadatak koji bogme ima da potraje. Tek kada osvestite šta je to na čemu treba danas da budete zahvalni, već tada ste kupili kartu za putovanje zvano bolji dan. I  tako dan po dan, ispunjen zahvalnošću i koracima ka nekom zacrtanom cilju –  vodi vas u bolji život.

Foto: privatna arhiva, Max Pixel, Pixnio, commons.wikimedia.org