Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Kineski horoskop za 2017. godinu
Uvek ostanite pozitivni
Kineski horoskop za 2017. godinu Uvek ostanite pozitivni

Kineski horoskop za 2017. godinu
Uvek ostanite pozitivni

zecZEC – Popričajte sa svojim unutrašnjim bićem

Zečevi će doživeti nagli uspeh zahvaljujući zvezdi prosperiteta. Važno je shvatiti da iako želite uspešnu karijeru, provođenje previše vremena na poslu bez dovoljno privatnog života, može vam oduzeti snagu i energiju. U ovoj godini je važno da pronađete balans i slušate svoje unutrašnje Ja. Provodite slobodno vreme sa voljenim osobama. Vaše samopouzdanje ne izgleda jako. Potrudite se da ovo prevaziđete da ne bi došlo do „zastoja“, jer ste dozvolili da neke prilike prođu pored vas.

zmajZMAJ – Neka doza humora uvek bude uz vas

Ovo je godina vašeg horoskopskog prijatelja – Petla, tako da ćete dobiti pomoć u postizanju određenog stepena uspeha, verovatno na neočekivan način. Vaši napori u prošlosti će se konačno isplatiti u 2017. i način na koji stvari funkcionišu će vam izgledati neverovatno. U momentima kada ne ide sve glatko i brzo kao što očekujete, ostanite jaki i ne odustajte. Planirajte svoje poteze, budite optimistični i neka doza humora uvek bude uz vas.

zmijaZMIJA – Uspeh dolazi sa strpljenjem

Godišnji horoskop 2017. izgleda prilično uzbudljivo za Zmije. Uspeh može doći korak po korak, ali će biti stabilan i produktivan. Uvećana je šansa za dugoročnu sreću. Nemojte biti nestrpljivi ako se stvari ne dešavaju baš onako kako i kada želite – strpljenje i stabilnost će vam pomoći da uživate u nekim veoma srećnim momentima tokom ove godine.