Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Kineski horoskop za 2017. godinu
Uvek ostanite pozitivni
Kineski horoskop za 2017. godinu Uvek ostanite pozitivni

Kineski horoskop za 2017. godinu
Uvek ostanite pozitivni

konjKONJ – Preokrenite stvari u svoju korist

Ne tako idealna godina, posebno u prvih nekoliko meseci. Ključ će biti da se prevaziđu sve prepreke. Možete praviti planove za projekat koji će se realizovati u narednoj godini. Dobra vest je da je vaš element sreće jak, tako da će vam pomoći da se izborite sa određenim situacijama, pa čak i preokrenuti stvari u svoju korist tokom poslednjih nekoliko meseci u godini. Uspeh će stići i potrajati duže ako imate strpljenja.

 ovcaOVCA – Više manjih uspeha

Na osnovu vašeg horoskopa za 2017. predviđen je uspeh, ali ne jedan veliki, već više manjih.  Element sreće je za nijansu slabiji od prošle godine, ali upornošću i strpljenjem sve se može promeniti. Ova godina je jedna velika „mešavina“ za vas. MAJMUN – Put ka uspehuIz analize kineskog horoskopa čini se da je ovo jedna prijatna godina za rođene u znaku Majmuna. Energija će biti dovoljna da pomogne na putu prema uspehu, koji je jak aspekt vašeg dijagrama. Finansijski dobitak neće biti prevelik, ali stvari će se graditi ka daljoj finansijski sigurnoj budućnosti. Vaš trud će biti nagrađen.

majmunMAJMUN – Put ka uspehu

Iz analize kineskog horoskopa čini se da je ovo jedna prijatna godina za rođene u znaku Majmuna. Energija će biti dovoljna da pomogne na putu prema uspehu, koji je jak aspekt vašeg dijagrama. Finansijski dobitak neće biti prevelik, ali stvari će se graditi ka daljoj finansijski sigurnoj budućnosti. Vaš trud će biti nagrađen.