Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / 16. avgust od 10 do 18 h
BARS OBUKA sa Jelenom Milanović
LAGANI NAČIN DA PROMENITE SVOJ ŽIVOT
16. avgust od 10 do 18 h BARS OBUKA sa Jelenom Milanović LAGANI NAČIN DA PROMENITE SVOJ ŽIVOT

16. avgust od 10 do 18 h
BARS OBUKA sa Jelenom Milanović
LAGANI NAČIN DA PROMENITE SVOJ ŽIVOT

BARS OBUKA je ono što će vam omogućiti da sa lakoćom uđete u promenu koju želite. Bez drame, bez traume, bez uslovljavanja i ograničenja

ACCESS BARS je jednostavna tehnika gde možete za samo jedan dan ovladati praktičnim radom i teorijskim delom. Primićete dva BARS tretmana i daćete dva BARS tretmana. Na obuci ćete steći zvanje Bars praktičara. Dobićete priručnik sa detaljnim uputstvima za rad, raspored tačaka na glavi i sertifikat da možete raditi kao praktičar i to naplaćivati. Posle završene obuke imate mogućnost da u svakoj prilici pomognete sebi ili svojim najbližima, da doprinesete svojoj budućnosti i svom finansijskom budžetu.

Tretman se izvodi tako što se ruke polože na glavu klijenta i aktiviraju se 32 tačke (Barsi) koje čuvaju memorisane elektromagnetske komponente svih naših misli, ideja, stavova, odluka i verovanja koje smo ikada imali o lečenju, novcu, starenju, isceljenju, telu, kontroli, svesnosti, kreativnosti, energiji itd.

Svaka misao, ideja, stav, odluka ili uverenje koje smo fiksirali učvršćuje energiju i ograničava našu sposobnost da na tom području života učinimo bilo šta sa lakoćom.
BARSI se aktiviraju laganim dodirom i tako omogućuju energiji da nesmetano teče i otpusti naboje koji nas u životu ograničavaju i onemogućavaju da napredujemo i istinski živimo život kakav na svesnom nivou želimo.

Prednost ove tehnike je što su promene vidljive brzo u svim sferama života. Osoba koja prima tretman ne mora da zna šta se otpustilo i iz kog je to vremena, ne treba da se suoči sa prošlošću da bi promenila sadašnjost. Posle primljenog Bars tretmana u najboljem slučaju ceo vaš život se može promeniti na bolje u svakom pogledu,a u najgorem slučaju možete se osećati lagani, opušteni kao posle izvrsne masaže.

Access Bars je temelj jedne velike tehnike koja se zove Access Consciousness, a to je set alata i tehnika dizajniranih tako da vam pomognu da promenite bilo koji aspekt u vašem životu sa kojim niste zadovoljni.

Trajanje radionice: od 10 do 18h

Cena: 190 evra ako dolazite prvi put, 95 evra ako ponavljate ili imate 15-18 godina, za decu do 15 godina besplatno – plaćanje je moguće izvršiti u dinarima i preko računa

Prijave na telefon: +381 63 23 33 51
Jelena Milanović, Sertifikovani Bars Facilitator