Naslovna / Bonus za dušu / Astrologija i slične priče / Kineski horoskop za 2017. godinu
Uvek ostanite pozitivni
Kineski horoskop za 2017. godinu Uvek ostanite pozitivni

Kineski horoskop za 2017. godinu
Uvek ostanite pozitivni

Prognoze kineskog horoskopa za 2017. godinu veoma su ohrabrujuće. Povećana je doza harmonije i stabilnosti u međuljudskim odnosima. Oni koji najbolje iskoriste svoje potencijale uz mogućnosti koje će se pružati, biće nagrađeni. U ovoj godini pojačana je energija kreativnosti i liderskih sposobnosti

pacovPACOV – Ciljajte visoko. Samo je nebo granica!

Godina 2017. izgleda veoma uzbudljivo za rođene u znaku Pacova. Vama se, od svih znakova, prognozira najviše sreće za ovu godinu u svim aspektima. Lični elementi će lepo  „komunicirati“ i imaćete blagoslov sa neba. Budući da je Vo vaš prijatelj i povoljni saveznik, udružite snage sa rođenima u ovom znaku.  Ako to nije moguće, nosite talisman u obliku Vola da uvećate svoj prosperitet. Ova godina nudi vam mogućnost da donosite hrabre odluke.

voVO – Blagosloveni dvostrukim elementom sreće

U skladu sa predviđanjima kineskog horoskopa, 2017. za rođene u znaku Vola donosi mir i harmoniju u međuljudskim odnosima i mogućnost sklapanja novih prijateljstava. Vreme je i za novu ljubav, možda čak i onu pravu. Posvetite se obrazovanju i sticanju novih veština. Iskoristite mogućnosti koje će vam se pojavljivati jer mogu da vas dovedu do značajnog napretka u karijeri.

tigarTIGAR – Pojačana doza romantike

Prema prognozi vašeg horoskopa, ova godina će definitivno biti ispunjena produktivnim i uzbudljivim dešavanjima, ali postoje i oblasti interesovanja koji se moraju prevazići na što bolji način. Slobodni Tigrovi mogu očekivati novu ljubavnu romansu, a kod onih zauzetih postoji mogućnost opasnosti od neverstva. Oni koji „jure“ uspeh u poslu mogu da očekuju veliki projekat koji će im doneti blagostanje.