Kineski horoskop za 2017. godinu Uvek ostanite pozitivni

Kineski horoskop za 2017. godinu
Uvek ostanite pozitivni

Prognoze kineskog horoskopa za 2017. godinu veoma su ohrabrujuće. Povećana je doza harmonije i stabilnosti u međuljudskim odnosima. Oni koji najbolje iskoriste svoje potencijale uz mogućnosti koje će se pružati, biće nagrađeni. U ovoj godini pojačana je energija kreativnosti i liderskih sposobnosti

pacovPACOV – Ciljajte visoko. Samo je nebo granica!

Godina 2017. izgleda veoma uzbudljivo za rođene u znaku Pacova. Vama se, od svih znakova, prognozira najviše sreće za ovu godinu u svim aspektima. Lični elementi će lepo  „komunicirati“ i imaćete blagoslov sa neba. Budući da je Vo vaš prijatelj i povoljni saveznik, udružite snage sa rođenima u ovom znaku.  Ako to nije moguće, nosite talisman u obliku Vola da uvećate svoj prosperitet. Ova godina nudi vam mogućnost da donosite hrabre odluke.

voVO – Blagosloveni dvostrukim elementom sreće

U skladu sa predviđanjima kineskog horoskopa, 2017. za rođene u znaku Vola donosi mir i harmoniju u međuljudskim odnosima i mogućnost sklapanja novih prijateljstava. Vreme je i za novu ljubav, možda čak i onu pravu. Posvetite se obrazovanju i sticanju novih veština. Iskoristite mogućnosti koje će vam se pojavljivati jer mogu da vas dovedu do značajnog napretka u karijeri.

tigarTIGAR – Pojačana doza romantike

Prema prognozi vašeg horoskopa, ova godina će definitivno biti ispunjena produktivnim i uzbudljivim dešavanjima, ali postoje i oblasti interesovanja koji se moraju prevazići na što bolji način. Slobodni Tigrovi mogu očekivati novu ljubavnu romansu, a kod onih zauzetih postoji mogućnost opasnosti od neverstva. Oni koji „jure“ uspeh u poslu mogu da očekuju veliki projekat koji će im doneti blagostanje.