Erik Perl o rekonekciji i stresu PROMENE KOJE SU VIDLJIVE ODMAH

Erik Perl o rekonekciji i stresu
PROMENE KOJE SU VIDLJIVE ODMAH

Usklađivanje sa višim vibracijama. Kako kanališemo energiju sa kojom radimo, da li je na neki način upijamo iz svog energetskog polja i sprovodimo dalje ka određenim delovima svog tela ili ka osobi kojoj radimo tretman?
– To je zaista dobro pitanje. Mi se zapravo naštimavamo na vibracije te energije. Znate li za eksperiment sa viljuškama, kada jednu viljušku držimo za vrh drške, udarimo je i ona počne da vibrira. Uskoro će i viljuška koju na isti način držimo u drugoj ruci takođe početi da vibrira. Vibracija se jednostavno prenosi. Ista stvar se dešava i sa dva klavira kada se nalaze jedan pored drugog. Dodirnite dirku na jednom klaviru, i čućete kako drugi klavir „upija“ te talase i počinje da ispušta sličan zvuk. To je svojevrsno upijanje, uvlačenje, usklađivanje vibracija koje nas okružuju. Tako se na primer često dešava da žene koje žive u istoj kući, majka i ćerka, u isto vreme imaju menstrualni ciklus. Rekonektivno isceljivanje je vrlo slično tome. Kada ste u kontaktu sa rekonektivnim isceliteljem koji je u dodiru sa energijom, svetlošću i informacijama viših frekvencija i vi se podešavate na te druge, više vibracije.

2 seminar_04

Kada ste u kontaktu sa rekonektivnim isceliteljem i vi se podešavate na više vibracije

Svi smo mi svetlosna bića. Tokom procesa rekonektivnog isceljivanja zapravo se događa da praktičar „vuče“ klijenta ka višim vibracijama dok se međusobno ne usklade na višim svetlosnim frekvencijama. Naime, ustanovljeno je da ljudsko telo sadrži specifične nivoe svetlosti. Kada nam se zdravlje pogoršava, ta svetlost se smanjuje, postaje maglovitija. Tokom rekonektivnog isceljivanja, kada se usklađuju energije iscelitelja i klijenta, svetlost od koje smo sačinjeni se diže na viši nivo, širi se našim telom i čini ga protočnijim. Naše zdravlje se na taj način poboljšava. Naučnici su pokušavali to da razumeju, i svakim danom imaju sve veće uvide u to kako ova energija funkcioniše, ali još ne daju zaključke i gotova mišljenja. Važno je da naglasim da ne morate da razumete kako ova energija funkcioniše da biste je koristili.
3 Healing_23_gallery

Ne morate da razumete kako ova energija funkcioniše da biste je koristili

Preduslov za trajno zdravlje je zdrav životni stil. Na seminaru polaznici uče kako da nađu, tj. osete frekvencije o kojima ovde govorimo, kako da se igraju i rade sa njima. Nakon drugog nivoa seminara koji drži dr Erik Perl polaznici mogu da rade bilo koju vrstu isceljivanja, a naš sagovornik tvrdi da to mogu da nauče apsolutno svi. Pitali smo ga da li to znači da nakon obuke nestaju svi naši zdravstveni, emotivni i mentalni problemi?
– Ne, to ne znači to. Ako imate nezdrav životni stil, ako ne spavate danima, jedete samo brzu hranu, ako se opijate i slično, nećete biti dobro. Mi uvek moramo da vodimo računa o sebi i svom zdravlju. Ako vam nešto padne na glavu moraćete da idete u bolnicu. Rekonekcija vas ne štiti od života i iskustava koja biste mogli da imate, već vas vraća u stanje balansa. Ako živite neizbalansiranim životom, onda ćete morati i da snosite posledice za takav životni stil. Ipak, kada jednom uđete u stanje potpune izbalansiranosti, što nam rekonekcija pruža, lakše vam je da prihvatite realnost, osećate se dobro u vezi sa onim što radite i pravite zdravije životne izbore.

Antistres misao