Erik Perl o rekonekciji i stresu PROMENE KOJE SU VIDLJIVE ODMAH

Erik Perl o rekonekciji i stresu
PROMENE KOJE SU VIDLJIVE ODMAH

Nema mesta za stres. Kako rekonekcija utiče na posledice hroničnog stresa, i da li pomaže da se lakše nosimo sa svakodnevnim stresom kom smo svi izloženi?
– Rekonektivno isceljivanje usklađuje rad leve i desne moždane hemisfere, što utiče na drugačiju percepciju sveta oko sebe, pa samim tim i stresa.
Još važnije, rekonekcija nas vodi u stanje dublje i veće izbalansiranosti, svesnosti i spokoja. Kada se tako osećamo stres i ne dopire do nas, osećamo se centrirano, postajemo svesniji ko smo bili kada smo bili deca, osećamo u sebi bezbrižnost kakvu oseća dete. U nama jednostavno nema mesta za stres. To je beskrajna i bezvremena svesnost.
Kada stupite u kontakt sa rekonektivnim isceljivanjem vaši moždani talasi i energija koju emitujete postaju onakvi kao kod ljudi koji su vrhunski stručnjaci u nekoj veštini kao što su joga ili različite tehnike meditacije. Dakle osećamo kao da smo jedno sa svemirom, i posmatramo stvari iz drugog ugla. Vidimo širu sliku i stvari koje su nas ranije uznemiravale, sada nas jednostavno ne dotiču. To vam je kao droga, u smislu da se osećamo kao da smo „high“, s tim što ne škodi, već koristi našem zdravlju.

4 Healing_06_gallery

Osećamo kao da smo jedno sa svemirom, i posmatramo stvari iz drugog ugla

Dr Erik Perl će od 9. do 11. oktobra u Zagrebu držati seminar o rekonektivnom isceljivanju za lične potrebe, tačnije za samoisceljivanje i isceljivanje članova porodice i najbližih prijatelja. Za one koji žele da se bave profesionalno rekonekcijom seminar se nastavlja 12. i 13. oktobra. Više informacija o ovom seminaru potražite na sajtu www.thereconnection.com.

Tekst: Manja Perić Mitić
Antistres misao