IMG_3980

ACCESS CONSCIOUSNESS SEMINAR

OSNOVNI NIVO sa Vladicom Đorđević
15. i 16. oktobar od 10 do 18h
Maršala Birjuzova 28a, Beograd

Access Consciousness sa Vladicom je zaista neponovljivo iskustvo. Njene radionice i seminari su puni smeha, radosti i lakoće. Vladica radi sa svima na čišćenju i otpuštanju starih programa i vešto vas sprovodi kroz niz različitih procesa kojima vam pomaže da se očistite i osnažite. Ima fantastičnu energiju, koja pokreće, podiže i generiše promene.
Na osnovnom nivou Access Consciousness-a naučićete kako da razumete stvarnost u kojoj živite i kako ona utiče na vas, kako da izbrišete stare programe i da kreirate sve što možete da zamislite. Dobićete snažne i moćne alate sa kojima možete da menjate sve što poželite. Naučićete tehnike isceljenja koje će vas raspametiti svojom lakoćom funkcionisanja. Preduslov za učešće u ovom seminaru je da ste završili Bars obuku.

Po završenom seminaru se dobijate skripte i internacionalni sertifikat sa kojim možete raditi sve tehnike svojim klijentima, porodici, sebi.
Cena: 500 evra
Informacije i prijave na telefon:
+381 63 23 33 51, Jelena Milanović, sertifikovani Bars Facilitator

NIVO 1 sa Vladicom Đorđević
17. i 18. oktobar od 10 do 18h
Maršala Birjuzova 28a, Beograd

Nakon završenog Osnovnog nivoa tehnike Access Consciousness sa Vladicom Đorđević, ulazite u dublje slojeve svojih misli, osećaja, emocija, tački gledišta, odluka i programa koji vas koče i ograničavaju. Na nivou 1 naučićete nekoliko dodatnih tehnika isceljenja:
– jednu od najmoćnijih isceljujućih tehnika polaganja ruku na telo MTVSS – zbližavanje sa svojim telom, kako bismo ga bolje razumeli i izlečili
– tehniku Brisanja ćelijske memorije
– tehniku Demolekularne manifestacije
– tehniku Biomimetičke mimikrije
Preduslov za učešće u ovoj radionici je da ste završili Bars obuku i Access osnovni nivo.

Po završenom seminaru se dobićete skripte i internacionalni sertifikat sa kojim možete raditi sve tehnike svojim klijentima, porodici, sebi.
Cena: 500 evra
Informacije i prijave na telefon:
+381 63 23 33 51, Jelena Milanović, sertifikovani Bars Facilitator