Naslovna / Otvoreni um / Antistres kalendar / Interaktivna radionica sa Vanjom Savić
Proleće u znaku anđela
Interaktivna radionica sa Vanjom Savić Proleće u znaku anđela

Interaktivna radionica sa Vanjom Savić
Proleće u znaku anđela

Vreme: 20. maj od 11 do 16 h
Mesto: Beograd, Cenar Oz, Ulica Kralja Aleksandra 20, 2. sprat

Proleće je vreme velikih izazova i promena u prirodi i nama samima. Dopustite sebi ovog proleća da doživite prisustvo anđela kroz vaše emocije, misli i intuiciju, postajući otvoreni i spremni za poruke koje vam daju.

Anđeli su bića Božanske ljubavi i svetlosti i predstavljaju naš most ka duhovnoj sferi. Oni su uvek sa nama da nas vole, čuvaju, leče, inspirišu i vode najboljim mogućim putevima.

Poštuju našu slobodnu volju i potrebno je da ih otvorenog srca pozovemo i zatražimo pomoć i vođstvo. Pomažu nam da prevaziđemo životne krize, tugu, bol, strahove i beznadežnost. Asistiraju nam da se oslobodimo stresa, očaja, starih programa, teških misli, emocija i blokada koje nas sputavaju da ostvarimo naše planove i snove. Takođe nam pomažu da pojačamo samopouzdanje, produbimo veru, ostvarimo balans i mir, pronađemo svog najboljeg životnog partnera i ostvarimo svoje životne ciljeve i svrhu duše.

Ja sam Vanja Savić, vaš domaćin, Kouč anđeoskog vođstva i iscelitelj anđeoskim energijama. Više od deset godina komuniciram sa svojim anđelima i oni su insistirali da kreiram ovu radionicu i napišem istoimenu knjigu u kojima su znanja i iskustva sa mog duhovnog puta na kome su me vodili moji nebeski prijatelji.

Svrha radionice je:

☆  da otkrijete i razvijete vaše duhovne darove i iskustveno se povežete sa energijom anđela;

☆ aktiviraćete 3 transpersonalne čakre koje se nalaze iznad Krunske: Uzročnu, Zvezdu duše i Zvezdanu kapiju i tako svesno ući u 5 dimenziju;

☆aktiviraćete svoju Srčanu, Timusnu i Anđeosku čakru;

☆ prepoznaćete i razviti 4 načina na koje vas anđeli dodiruju i daju vam poruke;

☆ u meditaciji ćete sresti svoje anđele i otvoriti se za njihovo prisustvo;

☆ instaliraćete vaš kosmički telefon za direktan kontakt.

Ako vas ovo inspiriše – onda je to radionica za vas.
Kotizacija je 30 evra, a za decu do 15. godina besplatno.

Sa radošću vas pozivam da zajedno spoznamo Svet anđela, taj beskrajni svet ljubavi, milosti i svetlosti i živimo život kakav želimo.

Prijavljivanje na fb u inbox
i na meil isvanja@yahoo.com
na mobilni 062 8339975
i kod Jelene Milanović na tel. 063 7511968 od 25. aprila.